Analiza box office Romania 13-19 august

Analiza box office Romania 13-19 august

Top 3

Brave                          253k $
Total Recall                133k $
The Bourne Legacy    110k $

Asa cum anticipasem saptamana trecuta Brave trece usor la conducere, ba chiar strange peste cei 230k $ pe care ii atincipasem eu. Pe 2 si 3 in aceeasi ordine ca si saptamana trecuta vin Total Recall si The Bourne Legacy.

Alta lansare a saptamanii a fost That's My Boy - un Adam Sandler intrat fara avanpremiera in cinematografe. A strans 80k $, mai putin decat ma asteptam - il cotasem intre 110 si 140. E drept ca suntem in varful perioadei de concedii si ca piata e un pic aglomerata.

O lansare speciala a fost si Hot Shorts - reunire de 3 scurtmetraje romanesti cat se poate de diferite produse de MediaPro Pictures. Doar 11 screen-uri (cam o treime din ce se poarta la o lansare in full) si incasari de 4k $.

Ce se lanseaza saptamana viitoare

The Watch. O comedie scrisa de Seth Rogen si usor de vandut publicului de la noi cu fetele lui Stiller, Vaughn si Jonah Hill. Se calca cumva pe bataturi cu That's My Boy-ul lui Sandler pentru ca vizeaza acelasi mascul iesit in gasca la cinema, dar cred ca are un potential un pic mai bun. In plus am simtit si ceva promovare... Estimarea mea: intre 115 si 145 de mii de dolari la lansare si un loc 2 in top 3-ul saptamanii dupa printesa din Brave.

Hesher. Un film din 2010, probabil va avea o lansare restransa ca numar de screen-uri. Intre 5 si 8 mii de dolari.

Le Skylab. O comedie frantuzeasca semnata Julie Delpy, probabil tot o lansare restransa. Intre 4 si 7 mii de dolari.


Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

Film si fotbal