Hai la TIFF

Ca in fiecare an mergem un weekend la TIFF. Am ales primul weekend si cam asa arata line up-ul nostru pentru sambata si duminica.

Incepem tarziu, ne lasam timp berechet pentru un mic dejun copios, la 12:30 la Victoria cu scurtmetraje romanesti (volumul 2). Apoi de la 14:30 ne bagam la Arta la un documentar despre LSD in care apare si Stanislav Grof, transpersonalistul care foloseste substanta ca sa acceseze adancimile psihicului. De la 17:30 e vremea pentru Oslo, 31 august inapoi la Victoria, iar pe seara ne mutam cu totul la mall, la Odeon Cineplex. De la 20:15 un oblic care sa ne sperie, In Intuneric, iar de la 22:45, cu dedicatie speciala pentru subsemnatul, documentarul Italia, iti place ori pleci.

Duminica, daca ne trezim si gasim locuri pe langa copii, incepem de la 10:00 la Victoria cu Tom Sawyer in varianta alemana. I'm sucker for kids movies. Tot acolo stam si la scurtmetraje romanesti (volumul 3) de la 12:30. Pauza de masa o luam in stil ardelenesc pana hat la ora 16:00 cand prindem Ministrul la Casa de Cultura a Studentilor - o dramedie franceza cu accente politice. Si inainte sa o luam la goana catre trenul de Bucuresti, de la 18:30 tot la Studenti (acum imi dau seama ca sala aia e cea mai incomoda, la naiba), Cafe de Flore cu Vanessa Paradis.

5 sambata cu 4 duminica, 9 titluri in 2 zile. Sa speram ca supradoza nu se va dovedi mortala asa cum prevede afisul oficial.

Update. Veste buna: suntem la TIFF si luni, zi libera de la patron, stat & biserica. Line-up se reaseaza in consecinta. Duminica taiem de pe lista Cafe de Flore si optam pentru o drama parodie cu iz sarbesc - Parada - la 19:30 la mall. Dupa care de la 23:00 ne injectam la Piersic, ex-Republica pana tarziu in noapte cu Ucigasul, coreean in sectiunea Umbre. Luni (zi de bonus)  dam startul cat mai tarziu. La 13:00 cu Taras-grapis (Crawl) tot la Piersic, tot dark. De la 16:00 urmeaza documentarul despre Hodorkovski. Nu cred sa ma dea pe spate, dar nici nu pot sa-l ocolesc. Inchiderea noastra are vine de la 18:30 cu Elles cu Juliette Binoche. Hai sa tiffuim!

 
poster TIFF 2012


 

Comments

m@ri@n said…
alea 2 de vineri vreau sa le vad si eu neaparat. Mai vreau Michael si cam tot de la Focus Australia

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

Film si fotbal