Poti deveni vedeta ca Angelina Jolie!

30 de tinere actrite participa in aceasta perioada la castingul pentru primul film cu efecte speciale 3D, al carui actiune se va desfasura intr-un Bucuresti transformat total pe calculator.

Filmarile, programate in vara aceasta, vor consemna o alta premiera: se va lucra simultan la doua versiuni de film: atat in romana, cat si in engleza.


“Subiectul filmului, o femeie care vrea sa devina criminal profesionist, promite o ocazie rara pentru cea care va reusi sa devina personajul principal, declara Kiki Vasilescu, regizorul filmului. Cautam o actrita cu alura sportiva, dar care sa-si poata pastra feminitatea in timp ce interpreteaza o secventa in care ucide”.


Castingul se desfasoara chiar in aceste saptamani in Bucuresti, iar programarile se fac online, pe site-ul casei de productie: www.EastMovies.ro.

Desi promite un film spectaculos plin de efecte speciale care ne vor taia rasuflarea, regizorul vorbeste de un buget foarte mic si de surse de finantare private, lucru putin obisnuit in peisajul cinematografic romanesc.

Kiki Vasilescu a pus in acest an bazele casei independente de productie EastMovies.ro si isi propune sa realizeze un film de actiune remunerat dupa standarde Hollywoodiene.

Drept consecinta, actorii nu vor beneficia de o renumeratie spectaculoasa, insa li se ofera o forma de participare la profiturile generate de film, dupa aceeasi metoda de lucru utilizata de productiile independente din SUA.

Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Cool Runnings / Cu sania pe nisip