Pe scurt: Leto, Sandler, Fast & Furious fara numar, Tale of Tales si Little Prince

David Ayer a tweet-uit o imagine cu Jared Leto as The Joker...


Si n-arata rau deloc. Era greu de imaginiat pana mai ieri ca interpretarea lui Heath poate fi depasita, dar...  Clar Sucide Squad-ul o sa fie de vazut.

Adam Sandler filmeaza pentru primul produs ce se va lansa sub umbrela Netflix - deal-ul a fost semnat pentru 4 filme. Netflix stie bine ce se mananca non-US, iar Sandler vinde inca bine afara. Saptamana trecuta publicitatea negativa s-a vazut pe toate ecranele dupa ce mai multi amerindieni au parasit platoul de filmare nemultumiti de umorul scris, regizat si jucat de Marele Alb Sandler. 



Dincolo de sensibilitatile americane care sunt deja exagerate, stau si ma intreb  - oare amerindienii astia nu vazusera niciun film Sandler din ultimii 10 ani? La ce sa te astepti cand omul face umor doar din parturi? Si inca ceva - daca tot s-au enervat, de ce au plecat fara sa-i ia scalpul? Aaaa, da, pentru ca nici amerindienii nu mai sunt ce-au fost.

Fast & Furious nu se mai opreste. Furiosul cu numarul 7 nu se mai opreste din incasat bani - worldwide a trecut de 1.2 miliarde dolari, iar Ro a contribuit si ea cu peste 2m pana acum - n-am verificat, dar sunt sigur ca e un record al francizei pe meleagurile noastre, iar Rapidul cu numarul 8 nu mai are rabdare. Deja s-a anuntat data lansarii - 14 aprilie 2017 - iar din cast va face parte si Kurt Russell. In ritmul asta o sa vina vremea cand seria F&F va schimba si prefixul... Sau poate se va lansa sub forma F&F 1.0.

Doua filme pe care vreau sa le vad anul asta. Micul Print si Tale of Tales. Primul n-are nevoie de vreo prezentare, al doilea e un Matteo Garrone (Gomorrah) al carui trailer destabilizator n-are cum sa te lase indiferent.





Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal