7 filme care bat blockbusterele americane la ele acasa

India

Chennai Express

Thriller caterincos cu Shah Rukh Khan, Chennai Express a primit critici defavorabile, dar a incasat 18 milioane de dolari in primele 5 zile dupa lansare. Man of Steel doar 4. Take that, Superman!




Coreea de Sud

Gam-si-ja-deul / Cold Eyes


Crime thriller scris si regizat de Ui-Seok Jo, Cold Eyes a trecut in 4 saptamani de 5 milioane de intrari in cinematografele sud coreene. Peste World War Z, peste Lone Ranger, peste RED 2 in care apare si conationalul lor Lee Byung-hun.



Argentina

Metegol / Foosball

Un 3D animat semnat Juan Jose Campanella a maturat pe jos cu Planes-ul celor de la Disney. Lansate in acelasi weekend, Foosball a adunat 104 mii spectatori, in timp ce Planes doar 46 de mii. 



Rusia

Legend no.17

Biopic despre starul hocheiului pe gheata Valery Kharmalov, filmul regizat de Nikolay Lebedev este cel mai bine vandut film rusesc la el acasa din istorie. In 2013 l-au batut in Rusia doar Iron-Man 3 si Fast & Furious 6.



Mexic

Nosotros Los Nobles

Comedia debutantului Gaz Alazraki a inregistrat incasari record in tara natala: 26 de milioane de dolari in 15 saptamani, aproape dublu fata de recordul unui film autohton detinut anterior de El crimen del padre Amaro. La debut Nosotros s-a distrat cu G.I Joe: Retaliation si Croods.


Japonia

Kaze tachinu / The Wind Rises

Myazaki animeaza povestea celui care a construit avioanele de lupta japoneze din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. In 23 de zile de la lansare pe pamanant japonez filmul strange 58 de milioane de dolari si se descurca mai bine decat animatiile de peste ocean gen Monsters University.  



China

Tiny Times

Guo Jinming si drama lui cu tineri din Shanghai a fost surpriza verii in China. Tiny Times a intrecut Man of Steel si a incasat peste 79 de milioane de dolari. Ok, arata kitchos, dar producatorii au anuntat deja un sequel. :)




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal