Box office Romania 8-14 iulie 2013

Box office Romania 8-14 iulie 2013

Top 3

Despicable Me 2      706k RON
Pacific Rim              620k RON, il estimasem saptamana trecuta la maxim 500k
World War Z           289k RON

Pacific Rim debuteaza un pic mai sus decat il asteptam, in timp ce amicele Bullock & McCarthy in The Heat incaseaza 265k RON, sub minimul de 350k RON asteptat de mine in estimarea de saptamana trecuta.

World War Z se dovedeste mai rezistent in timp decat Man of Steel. Cele doua au debutat acum 4 saptamani cu Man of Steel deasupra in primele 2 saptamani. In ultimele 2 saptamani insa Brad Pitt a livrat mai bine. Totusi la totale Man of Steel pastreaza inca un avans de 300k RON, 2.5m RON fata de 2.2m RON.

 Ce vine saptamana viitoare?

R.I.P.D. Men in Black a la carte cu Ryan Reynolds in loc de Will Smith, Jeff Bridges in loc de Tommy Lee Jones si dead creatures in loc de alien creatures. Action comedy cu buget si fara pretentii. Pe acelasi culoar cu The Heat. Estimarea mea: intre 450 si 490k RON.

White House Down. Al doilea film din acest an in care cuvintele cheie ale plotului sunt terorism si Casa Alba (dupa Olympus Has Fallen lansat la noi in aprile) ii aduce impreuna pe Tatum si Foxx sub mana lui Emmerich. Action sadea, cronici asa si asa, incasari modeste in State. Estimarea mea: 580 si 620k RON.

La migliore offerta. Tornatore in limba engleza. Vazut si scris despre el aici. Probabil o lansare limitata ca numar de cinematografe si proiectii. Estimarea mea: intre 15 si 35k RON.

Ce top 3 vom avea saptamana viitoare?

Pacific Rim, cu o saptamana intreaga la dispozitie, va fi lider. White House Down si R.I.P.D se vor lupta pentru pozitiile 2 si 3. Eu zic ca White House Down iese in fata.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal