Box office Romania 27 august - 2 septembrie

Box office Romania 27 august - 2 septembrie

Top 3

Brave                  144k$
Expendables 2     139k$
The Watch             84k$

Predictiile de saptamana trecuta  au fost validate in totalitate. 

Brave e lider a treia saptamana consecutiv si a ajuns la un total de 583 de mii de dolari. Expendables 2 debuteaza pe locul 2 intre limitele pe care le estimasem, iar The Watch, precum That's My Boy-ul lui Sandler, face o figura mai buna la a doua saptamana. Castigase doar 58 de mii de dolari la lansare si urca acum la 144% fata de cifra aceea. To Rome With Love incepe pe pozitia a sasea cu incasari de aproape 45 de mii de dolari. 


Ce se lanseaza saptamana viitoare?

Se anunta un pic de inghesuiala la box office. Avem trei premiere, nici una insa de calibru greu pentru box office. Sa le luam pe rand.

Savages, un Oliver Stone condimentat cu sex si impuscaturi. Trailerul arata cumva interesant, cateva nume din distributia secundara au staif (Hayek, Travolta), dar... e Stone, cumva alambicat, iar afisul nu miroase a comercial. Estimarea mea: intre 25 si 45 de mii de dolari. Expendables va prinde un word of mouth bun si va papa orice amator de actiune. Savages ramane doar cu fanii lui Stone, cinefilii inraiti si cei care ajung intamplator in sala de cinema la el.

Step Up Revolution. Reteta e supercunoscuta deja. 3D, dans, niste pachete de muschi si niste domnite sexoase. Probabil putina actorie si si mai putina poveste. Ultimul Step Up in cinematografe, zis 3D, a rulat incepand cu finalul de august al lui 2010 cand a reusit sa performeze foarte bine la debut - 17 mii de spectatori si aproape de suta de mii de dolari. Avantajul de atunci era ca Expendables - atunci pe ecrane cu primul film - era deja la a 4-a saptamana, Inception la a 6-a, iar in rest era cat de cat liniste. Inceputul asta de toamna e macar mai agitat, daca nu mai bun din punct de vedere cinematografic. Estimarea mea: intre 100 si 130 de mii de dolari si o sansa la locul 2 in topul de saptamana viitoare dupa Expendables 2.

Lawless. Western crime cu accente de prohibitie, gen mai greu digerat pe la noi. Nume rezonabile pe afis, dar niciunul magnetic pentru incasari. Un pic de buzz pentru cunoscatori. Estimarea mea: 45 si 65 de mii de dolari.




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal