Body of Proof, Awake si GCB

Body of Proof

Un soi de cross intre Good Wife si Doctor House, eroina Megan Hunt a fost o chirurga de succes pana la un accident care a lasat-o cu niste amorteli nediagnosticabile in maini. Acum a devenit o legista cu atitudine care rezolva cazurile cele mai dificile inaintea politiei. Foloseste corpurile victimelor pentru a strange informatii, spiritul ei de observatie acut si o logica brici. Desi e structurat matematic, Dana Delaney e un pic cam trecuta pentru gustul meu si serialul pare mai degraba o supa reincalzita decat ceva original. So, stop & eject.
Body of Proof

Awake

De la succesul de casa obtinut de Inception producatorii au prins curaj cu povestile cu mai multe lumi. E si cazul lui Awake in care un copoi sufera un accident de masina cu nevasta si fi-su si ajunge sa traiasca in doua lumi: una in care a supravietuit sotia, alta in care a supravietuit fiul. Ambele par la fel de reale, ba chiar incep sa se intrepatruda, desi in fiecare din ele psihiatrii il asigura ca cealalta e doar un vis. Clar nu e de stop & eject, dar nu pot sa nu ma tem ca la un moment dat americanii, avizi dupa un numar mai mare de episoade, o vor da in balarii cu scenariul. Si nimic nu e mai greu de suportat decat frustrarea de a fi pierdut ore bune pentru a afla la final o explicatie de doi lei. Play one more.
Awake

GCB

Good Christian Bitches redenumit Good Christian Belles redenumit cu abrevierea GCB. Desperate Housewives cu miros de Texas. Am ras cu lacrimi. Nimic mai funny decat o vaduva, tanara, blonda si draguta, mama de adolescenti (nu mai comentam paradoxul), ramasa fara o letcaie dupa schemele Ponzi dovedite ale sotului, care revine in "dragastoasa" comunitate texana de unde a plecat. Ipocrizie religioasa cat cuprinde, filozofie de viata cu palarie de cowboy luata peste picior. Replay pentru mine, va rog.

GCB


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal