Film si fotbal

Cristi ma intreba de ce nu scriu de Cupa Mondiala. Pai ce treaba sa am pe blogul de filme cu fotbalul? In timp ce urmaream Anglia vs. Statele Unite imi cade o fisa. Domne, exista fotbalisti prezenti in Africa de Sud care seamana leit cu actori cunoscuti. So... 5 fotbalisti cu mutre de cinema.


#5



In stanga sex-simbolul unei noi generatii, senor Ashton Kutcher. In dreapta un cangur nascut la Sydney care joaca in Europa la AZ Alkmaar - Brett Holman. Mie imi seamana destul de bine, poate e doar freza de vina.

#4




Needless to say - in stanga Bruce Lee. Iar in dreapta Ki Seung-Yueng - un sud-coreean (!atentie ca si nord-coreeni sunt calificati, dar ei arata ca niste mutanti radioactivi). Ki asta mic o arde tot prin Europa fiind jucatorul scotienilor de la Celtic. O sa-mi ziceti ca oblicii oricum seamana intre ei asa ca n-am descoperit mare scofala...


#3





Nu-s cele mai reprezentative poze, dar in stanga e Eddie Griffin, inca un negru care se vrea cu umor de la Hollywood, iar in dreapta Sidney Govou, jucator in Franta la Lyon (nascut la Le-Puy-en-Velay, nah ca e bun albumul cu fotbalisti la ceva!). A se remarca ce fizionomie apropiata au cei doi chiar si in conditii diferite drei Wetter Taft.


#2







In dreapta Kuno Becker, cum adica Kuno who? Acel Kuno ce l-a interpretat pe Santiago Munez in tripla fotbalstica Goal! (vol.1, 2 & 3). In dreapta elventianul (probabil cu ceva radacini asiatice) Eren Derdiyok, jucator de fotbal pe bune la Leverkusen in Germania. Look-a-like 100%.

#1






In stanga Jay Hernandez, nume de Hollywood, sau Javier Manuel Hernandez Jr. (sic!) asa cum i-au zis mami& tati lui. Actor cu origini mexicane nascut in L.A care si-a inceput cariera in film cu Crazy/Beautiful. In dreapta tot un Javier Hernandez, atacant de meserie, nascut la Guadalajara si proaspat transferat la Man United. Zici ca sunt frati.



PS. Temnicerule, nu te-am uitat, e aproape si ziua ta.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus