Six S*x Concepts in the Movies

Nu dati cu pietre nationaliste, suna mai bine in engleza decat in romana. Sa va zic de unde am pornit: ma uitam la un episod din Dexter si un personaj explica ce este rodeo s*x. I-o pui pe la spate, te asezi cat mai sigur si intre doua onomatopee strigi numele fostei tale prietene. Ce urmeaza este rodeo s*x. Si m-am intrebat ce alte chestii mai gasesti prin filme. Sa vedem...

Pozitia 6.
M*sturbarea

Stiti cum da Iliescu din mana la discursurile pe care le tine? In materie de s*x ar putea sa ii fure slujba Irinei Palm. Batranica traieste intr-o suburbie linistita a Londrei si se angajeaza downtown intr-un s*x club atunci cand are nevoie de bani. Intamplarea face sa-si descopere chiar un talent deosebit. Freaca sculele unor barbati pe care nu-i vede niciodata. Se ajunge inclusiv la o inflamare a articulatiilor incheieturii mainii si la oripilarea vecinelor barfitoare venite in vizita la ceaiul de la ora 5. Cu adevarat funny.

Pozitia 5.
The F*ck Buddies
In sezonul ...(nu-mi aduc aminte care) Carrie si Mr. Big incep sa se vada pe ascuns. Ea se prinde repede ca nu e nicidecum o etapa obisnuita a relatiei lor fiindca Mr. Big isi vede linistit si in vazul lumii de relatia lui cu Natasha. Carrie si Mr. Big devenisera f*ck buddies. Fara complicatii, fara explicatii. Lucrurile merg bine o vreme. Pana cand Natasha se intoarce mai devreme acasa si o gaseste in pat pe Carrie. Urmeaza o fuga jenanta, unul din cele mai penibile momente ale personajului si o cadere pe scari a Natashei care ajunge la spital fara dinti in gura.


Pozitia 4.
S*xul oral
Exemplificare cu In the Cut din 2003, o afacere de femei - romanciera Susanna Moore, regizoarea Jane Campion si actrita Meg Ryan. E rolul care incearca sa-i schimbe imaginea lui Ryan, sa altereze tabloul caldut al blondinei simpatice asociabila strict cu genul romantic. Scena care declanseaza intreaga desfasurare a actiunii arata cam asa: Frannie (Ryan) surprinde o partida de s*x oral intr-o toaleta intre o tipa care ajunge apoi intr-un sac de plastic si un tip caruia nu-i vede decat p*nisul tatuat.


Pozitia 3.
S*xul fara consimtamant
Adica viol, infractiune penala. Nicaieri mai socant decat in Irreversible de Gaspar Noe. Superbitatea de Bellucci e prietena lui Cassel, cei doi merg la o petrecere de la care ea pleaca mai devreme. Scenele din pasajul marcat cu neon portocaliu sunt cam bolnave. Se zice ca lumea iesea pe capete la vizionarea de gala. O poveste spusa de-a indaratelea sub auspiciile lui "time destroys everything". De vazut pe stomacul gol.


Pozitia 2.
M*nage au trois
2+1. 1+2. Si ce perioada mai buna decat revolutia s*xuala, si ce varsta mai buna decat adolescenta tarzie? Americanul venit sa studieze la Paris in fierbintele 1968 e gazduit de un cuplu armonios de francezi - frate si sora. Deci peste, de fapt pe dedesubtul unui m*nage au trois, avem si un pic de inc*st. Bernardo Bertolucci din 2003, un film la care niste moluste venite cu popcorn si suc au rezistat pana la cel dintai prim plan pe niste org*ne g*nitale intr-o sala din Vitan.

Pozitia 1.
Orgi* s*xuala

Ladies and gents... numarul 1, *rgiaaaaa! Varianta soft ar fi fost un Perfume: the Story of A Murderer dupa romanul lui Suskind. Dar daca tot vorbim de pozitia numarul 1 mergem pe varianta (f*ckin' very) hard: Caligula. Film turnat in 1979, rated X inclusiv dupa ce au fost taiate scene din el, pelicula arata o Roma un pic altfel decat cea pe care o stim din manualele noastre de istorie: un adevarat freak show cu aere filozofice, decadenta absoluta si totala si o gadgetarie mai ceva ca la un muzeu la s*xului care se respecta. Hustler style cu O'Toole, Mirren si McDowell.
 

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal