Movie news: Wanda vrea sa relocheze Hollywood-ul, T + TWX = love, Fandor printre canalele Amazon Prime

Wanda vrea sa relocheze Hollywood-ul 

Mereu am crezut ca, bucatica cu bucatica, chinezii vor cumpara Hollywood-ul. Ei bine, se pare ca nu-l vor cumpara doar, ci isi doresc sa-l si relocheze. Grupul Wanda - aveti mai jos lista de achizitii din 2012 incoace pe zona de entertainment - va finaliza in 2018 un studio urias (30 stages) in China continentala si a venit saptamana trecuta sa momeasca majorii US cu 40% reducere pentru costurile de productie. Basca promisiunea unor facilitati (de la spatii de locuit, relaxare si shopping) care sa rivalizeze cu orice oras de 5 stele al lumii pentru ca vedetele sa se simta la fel de bine ca in L.A. Locului ii zice Movie Metropolis si Wanda cheltuie cu el peste 8 miliarde dolari. Pe de-a intregul despre asta cititi aici.




 T + TWX = love

AT&T va cumpara pentru +85 miliarde dolari Time Warner. Mai sunt ceva obstacole de trecut pe la Washington - too big to fail, anyone? sau cate companii detin controlul pe tot ce vad&aud americanii? Plus ca va dura ani buni pana cand lucrurile vor fi in realitate ca pe hartie, dar majoritatea americanilor (am citit cateva mii de comentarii pe fb) plange pe subiect. Voila de ce: 



Si daca vreti sa auziti deja un nume vehiculat pentru conducerea zonei de content astfel create, cititi aici despre Peter Chernin

Fandor printre canalele Amazon Prime 

Serviciul Amazon Prime se imbogateste cu oferta streaming-ului Fandor - peste 6,000 de filme art house.


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal