Box office Romania 26 sep - 02 oct 2016

Totaluri:


  • 165k spectatori, -32% fata de saptamana trecuta si cea mai slaba saptamana de la finalul lunii mai incoace
  • 3.5m RON, -18% fata de saptamana anterioara


Top 3:

Miss Peregrine's Home for...          27k spectatori, 603k RON
Deepwater Horizon                               21k spectatori, 413k RON 
The Magnificent Seven                         20k spectatori, 408k RON



Miss Peregrine e o surprinza mare pentru mine. Il estimasem la 17k si nu-l vedeam lider la lansare. Din pacate si pe Julieta lui Almodovar prezenta in 16 screen-uri am estimat-o aiurea. Doar 1.4k spectatori au venit sa o vada, eu estimasem un 9k. Deepwater-ul a venit pe unde il asteptam - 21 de mii de intrari vs. 27 estimate.

Selfie2 continua sa se miste bine. 23k spectatori in saptamana si 86k in total. Foarte probabil ca saptamana viitoare va atinge 100k spectatori - o cifra deloc de lepadat intr-un an altfel slab al filmelor romanesti la box office.

Caini sufera o cadere uriasa asa cum estimam saptamana trecuta. A adus doar 3k spectatori in a doua saptamana si cu un total de 21k spectatori pana acum va avea viata scurta in cinematografe. Nu cred ca va strange 30k spectatori.

Ce vine in cinematografe in w-end?

Doua lozuri. Romanesc, reintrepretarea lui Caragiale cu Boguta, Bucur si Papadopol. Faza cu masina e antologica, dar altfel filmul e subtirel. Nici nu-l simt atractiv pentru publicul tanar - nostalgia Daciei nu vinde in cinema. Estimarea mea: 7k spectatori si includ si niste vizionari facute in avans (festival, vizionari speciale).



Masterminds. Caterinca cu un jaf included cu Galifianakis. Americanii n-au fost dati pe spate. Nici romanii nu cred ca vor fi - e un aer de stupiditate prea groasa chiar si pentru ei. In acelasi timp lipsa optiunilor... Estimarea mea: 12k spectatori.

The Girl on the Train. Alt titlu fata de care am retineri vizavi de cat poate sa impinga in Ro. Emily Blunt nu e o fatza. Miroase a reteta lui Gone Girl - promisiunea unui mystery inteligent, dar fara un word of mouth pozitiv nu cred ca multi s-ar inghesui sa-l vada la lansare. Iarasi zic, lipsa de optiuni e de luat in calcul. Estimarea mea: 20k spectatori.




Raman dator cu o lista de remake-uri care au flop-uit anul asta.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal