Box office Romania: 17-23 octombrie 2016

Totaluri:


  • 229k spectatori, +3% fata de saptamana trecuta
  • 4.73m RON, -2% fata de saptamana trecuta


Saptamana stationara.

Top 3:

Inferno (s2)                                       54k sp, 1.0m RON
Jack Reacher: Never Go Back (s1) 48k sp, 980k RON
Doua lozuri (s3)                               25k sp, 483k RON

A doua saptamana cand Inferno conduce. Si ultima, pentru ca e evident ca Jack Reacher 2 il va detrona in urmatoarea. Cele 2 titluri si-au mancat unul altuia din publicul spectator. Estimarea mea de saptamana trecuta pentru Jack Reacher 2 a fost spot on - estimasem 50k. Remarcabil ca Doua lozuri sta pe podium, iar intr-un head to head cu Selfie2 obtine la saptamana a 3-a un mic avantaj - Selfie2 facea in saptamana echivalenta 23k spectatori. Lupta continua deci pentru titlul de "cel mai bun romanesc la b.o in 2016".

Cealalta premiera a saptamanii -Toni Erdmann a adus in cinematografe 5.8k spectatori - iarasi foarte aproape de cele 7k estimate de mine saptamana trecuta.

Ce vine in w-end?

Pregatiti-va pentru w-end-ul de Halloween. In cinematografe inclusiv.

The Dissapoinments Room si Ouija: Origin of Evil

Primul pare un thriller horror clasic - familia, tipa cu probleme la mansarda, camera - cu note mediocre. La lupta cu al doilea titlu care sta mai bine si la notele pe popular si critica si pe concept - ceva mai fresh, mai polivalent. Niciunul nu mi se pare de forta, ceva interes sporit la public tanar va exsita, dar cand se si imparte... Estimarea mea: Dissapoinments Room la 10k, Ouija la 17k.

The Accountant 

Affleck cu Kendrick. Critica neimpresionata, public mai receptiv. Pare sa vireze in action, nu stiu cat de repede o face. Culoarul e oarecum aglomerat - Jack Reacher 2 si Inferno sunt inca in putere. Estimarea mea: 32k spectatori.



Afacerea Est

Filiera basarabeana a lui Cobileanski. Filmul a beneficiat de o caravana. Va conta faptul ca romanestile pe comedie au luat-o in sus? Sunt reticent. Estimarea mea: 9k spectatori.





Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal