Movie news: Idris Elba, Ian McKellen, scenaristul lui War Dogs, 20%, Seinfeld spec

Am fost in vacanta, deci daca unele stiri s-au cam racit, nu dati cu pietre.

Idris Elba 

Executa un frumos reality pentru Discovery in care actorul invata sa devina kickboxer profesionist. E al doilea proiect comun dupa "Idris Elba: No Limits" in care actorul conduce masini de raliu, barci cu motor si face acrobatii invatand si despre ingineria si istoria respectivelor domenii. Postul vacant al lui Bond pare sa fie tinta tuturor acestor activitati.

Ian McKellen

A refuzat 1.5m dolari din partea lui Sean Parker pentru a-i oficia nunta in constumul lui Gandalf. Pentru ca unele lucruri nu sunt de vanzare! Oricati bani ar arunca Sean Parker...

Scenaristul lui War Dogs

Nu am vazut filmul, dar dupa interviul asta ii voi da o sansa. Cititi aici despre cum Stephen Chin a ajuns in Irak si nu vorbim de o cursa aeriana de linie si despre cum intr-o benzinarie din Fallujah s-a gasit sa faca scandal fix cu cine nu trebuie. Lasati titlul bombastic, articolul e fain.

20%????

Doamna ministru de la Cultura s-a intalnit (imi imaginez) cu producatori de film locali si a debitat niste enormitati sub forma de propunere de ordonanta de urgenta. Mie cea mai gogonata mi se pare cea care obliga (sub forma cresterii unor plati de la 5 la 9%) cinematografele sa asigure minim 20% din numarul anual de spectacole cu filme romanesti. In primul rand ca cinematografia romaneasca nu produce un volum suficient de mare de filme ca sa poata fi avansata o asemenea cifra. Nu mai vorbesc de calitatea comerciala a acestora. Repet: comerciala. Sa fim seriosi, daca un film ar avea succes la public, cinematograful n-ar avea niciun interes sa-l excluda din programare sau sa-l inghesuie. Efectul unei astfel de masuri ar insemna situatia jenanta in care filmele romanesti sunt programate in bucla la ore la care oricum nu vine nimeni in cinema doar ca sa acopere procentul... 

Seinfeld spec:  The Twin Towers

Billy Domineau a ajuns celebru pe net dupa ce a postat un spec pentru Seinfeld. Ce-l face special: actiunea se petrece in zilele imediat urmatoare atentatului de la World Trade Center. Multi n-ar fi indraznit sa se atinga de subiect, dar scenaristul a facut o treaba foarte buna. Atat de buna incat interviurile pentru joburi au inceput sa curga. Cum e episodul? Puneti mana de cititi aici. Daca vreti un mic teaser... Jerry face o fixatie pe praful de dupa 9/11, George se da erou salvator fara vreun merit, Elaine trebuie sa scape de o cerere in casatorie a unui tip salvat miraculos din turnuri, iar Kramer isi vrea cutter-ul inapoi.




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal