Movie news: Black Mirror, Besson, Whedon, Suicide Squad

Black Mirror sezonul 3 intra pe Netflix din 21 octombrie 2016 

Genu' de lansare care ma face sa marc banu' de abonament. Dar nu ma voi grabi - abia pe la jumatatea lui decembrie planuiesc, cu temele bine facute, sa ma intorc la Netflix pentru 2 luni de binge-hibernare cum nu s-au mai vazut.

Besson, plagiatorul 

Ca tot sunt la moda plagiatorii, iata-l si pe dl. Besson. Prins cu mata-n sac pentru Lockout unde s-a inspirat la greu din Escape from New York-ul lui John Carpenter. Da, e adevarat ca Lockout mirosea de la o posta a Carpenter, dar n-as fi crezut ca justitia se va pronunta astfel pentru simplul fapt ca traim intr-o vreme a cinematografului mainstream copy paste si daca deschidem conducta asta... In fine, Besson are de dat 450k euro. Un procent mic raportat la incasarile filmului - peste 32m dolari doar din cinema. 

Starea cinema-ului si ce solutii vede Joss Whedon 

Inteleg ca i-au dat o ora la Comic Con in spatiul H - ceea ce inseamna foarte mult. O sesiune Q&A in care Whedon a vorbit despre buba cinema-ului, care e cam buba multor altor domenii. Inclusiv politica functioneaza pe principiul celui mai mic numitor comun... Solutia lui Whedon pentru cinema? N-am inteles-o clar cu subiect si predicat, dar poate intelegeti voi de mai jos. 





Suicide Squad pe un perete din Miami 



Hope it's that good.


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal