Movie news: Black Mirror, Besson, Whedon, Suicide Squad

Black Mirror sezonul 3 intra pe Netflix din 21 octombrie 2016 

Genu' de lansare care ma face sa marc banu' de abonament. Dar nu ma voi grabi - abia pe la jumatatea lui decembrie planuiesc, cu temele bine facute, sa ma intorc la Netflix pentru 2 luni de binge-hibernare cum nu s-au mai vazut.

Besson, plagiatorul 

Ca tot sunt la moda plagiatorii, iata-l si pe dl. Besson. Prins cu mata-n sac pentru Lockout unde s-a inspirat la greu din Escape from New York-ul lui John Carpenter. Da, e adevarat ca Lockout mirosea de la o posta a Carpenter, dar n-as fi crezut ca justitia se va pronunta astfel pentru simplul fapt ca traim intr-o vreme a cinematografului mainstream copy paste si daca deschidem conducta asta... In fine, Besson are de dat 450k euro. Un procent mic raportat la incasarile filmului - peste 32m dolari doar din cinema. 

Starea cinema-ului si ce solutii vede Joss Whedon 

Inteleg ca i-au dat o ora la Comic Con in spatiul H - ceea ce inseamna foarte mult. O sesiune Q&A in care Whedon a vorbit despre buba cinema-ului, care e cam buba multor altor domenii. Inclusiv politica functioneaza pe principiul celui mai mic numitor comun... Solutia lui Whedon pentru cinema? N-am inteles-o clar cu subiect si predicat, dar poate intelegeti voi de mai jos. 

Suicide Squad pe un perete din Miami Hope it's that good.


Comments

Popular posts from this blog

Sieranevada: posterul romanesc si cel francez

Le tout nouveau testament

Box office Romania 6-12 februarie 2017