Movie news: Lionsgate, Starz, Netflix, Cinemark, Cristian Mungiu, Suicide Squad

Pe scurt, ca nu e timp de mai mult. 

Lionsgate+Starz=love 

Dar pe bani: pentru 4.4 miliarde de coco (cash si actiuni) producatorul si distribuitorul Lionsgate cumpara pay tv-ul pe cablu american plus o retea internationala in cresterea. Library-ul viitoarei entitati: 16,000 de titluri. Un deal bun ca sinergii si timing. 

Netflix +50 filme subtitrate in romana 

As promised Netflix incepe sa incarce si subtitrari in romana. De pe o zi pe alta cica ar fi sarit de la 40 la peste 50 de produse subtitrate. Cainii latra, Netflix merge mai departe. 





Cinemark vrea legal fees de 700kb$, dar se alege cu un boicot de toata frumusetea 
Pentru ca asa e in America. Se intampla mass shooting-uri, mass lawsuits si - partea cea mai importanta - se intampla si boicoturi adevarate.

Cristian Mungiu, membru al Academiei Americane de Film

Academia a promis o intinerire si improspatare a membrilor sai. Si iata ca dintr-o transa noua de oameni de film care au primit propunerea de a deveni membri face parte si Cristian Mungiu. Clar in viitoarele interviuri omul va fi intrebat despre celebrele goodie bags si despre cu cine a votat...


Suicide Squad este most buzzed upcoming movie 

O titulatura pe care in mod normal n-as da 2 bani, doar ca - ce sa vezi - si eu ma numar printre cei care asteapta nerabdatori Suicide Squad. Voila o mostra de 30 de secunde:



The voices... :)


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal