Movie news: a innebunit lumea, Diego, chinezarirea merge mai departe, Dwayne The Rock vs. Kevin Hart

O lume nebuna, nebuna de tot... 

Isi gaseste refugiul, intr-o maniera schizofrena daca e sa o luam la analizat, in personaje-animale vorbitoare in cinema. 6 din primele 12 filme ca incasari in State au acest element in comun: Jungle Book, Zootopia, Kung Fu Panda 3, Angry Birds si recentele Finding Dory si The Secret Life of Pets


O lume mai mult decat nebuna, nebuna de tot... 

 Practic jumatate din stirile care ajung la mine sunt despre Pokemon Go. No comment. 



Telefe face un serial despre Maradona 

Nu e primul produs dedicat lui Diego, dar argentinienii promit buget serios si un produs care sa acopere intreaga viata de pana acum a fotbalistului. Faptul ca Maradona are statut de zeu la el acasa, dar si o cota buna de interes worldwide n-are cum sa strice in a vinde produsul. 

Lionsgate o sa faca Now You See Me 3 

N-ar fi o stire de luat in seama fara detaliile urmatoare: productia va fi in limba chineza, cu actori oblici si gandita special pentru piata unde Now You See Me 2 a mers brici, la dublu fata de America de Nord, evident e vorba de China. Se discuta si despre un posibil Escape Plan 2 in aceleasi coordonate. 

Lantul de cinematografe AMC cumpara Odeon, cel mai mare lant european de cinematografe

Si vorbim tot de chinezarirea lumii filmului. AMC tine din 2012 de Dalian Wanda Group si dupa ce va prelua controlul asupra Odeon va ajunge sa insemne 627 de cinematografe si peste 7,600 ecrane in 8 tari inclusiv SUA si UK. Pretul vehiculat: 1.2 miliarde dolari. 

Cel mai bine platit actor pe iunie 2015/iunie 2016 este... 

Slashfilm.com scrie ca Dwayne The Rock Johnson cu peste 64m $ merita acest titlu. Explicatia ar fi ca omul are o cota buna si a muncit pe branci si film (San Andreas si Central Intelligence) si tv (Ballers la HBO). Totusi deasupra lui ca venituri in topul facut de revista Forbes se afla una bucata Kevin Hart cu peste 80 de milioane. Slashfilm zice ca piticul de culoare face insa mai multi bani din spectacole de comedie asa ca nu vrea sa-l considere drept cel mai bine platit actor... 




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal