Movie news: Amazon Prime Video in alte tari din Europa, Netflix: o scadere de turatie si raspunsul, Legendary a cumparat drepturile de cinema pentru Pokemon Go, TWC are probleme

Amazon Prime Video in alte tari din Europa

Nu e oficial, dar toate semnele sunt ca Amazon Prime Video se va lansa in Franta, Italia si Spania pana la sfarsitul anului. Nu e hocus-pocus de marketing Netflix, dar pas cu pas Amazon isi vede si el de treaba. In Europa e prezent deocamdata in UK si Germania.


Netflix: o scadere de turatie si raspunsul

Q2 a adus rezultate sub asteptari pentru Netflix. In State s-au mai strans 160k abonati fata de 880k in Q2 anul trecut, iar lansarea worldwide a incetinit si ea serios in termeni de abonati noi - Q1 insemnase un 4.5m (e drept ca multi erau trialisti, deci pusul lor la numaratoare era un artificiu matematic), Q2 a adus 1.5m. Raspunsul lui Netflix spune cate ceva despre problemele aparute: in Polonia si Turcia vor veni cu meniuri si subtitrari asap, iar in Polonia vor produce continut local. Despre Polonia si piata ei solida de VOD citisem zilele trecute ca e asa bine asezata incat Netflix nu e in primele 10 dupa numarul de abonati.

Legendary a cumparat drepturile de cinema pentru Pokemon Go

Evident proiectul va fi speed track-uit astfel incat in 2017 sa intre deja in productie. No comment.


TWC are probleme

THR scrie ca Harvey Weinstein nu o duce grozav zilele astea. Hateful Eight-ul lui Tarantino nu a incasat pe masura predecesorilor sai, niste oameni din conducerea companiei si-au vazut de alte drumuri si 2 titluri ce trebuia lansate in curand au fost impinse din scurt la 2017 - Tulip Fever-ul cu Alicia Vikander si The Founder cu Michael Keaton. Miroase a probleme cu banii.



Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus