Box office Romania: debutul lui X-Men: Apocalypse, urmeaza Nice Guys

Totalul saptamanii 

176k spectatori, 3.56m RON - intr-o scadere fata de saptamana trecuta ce oglindeste diferenta dintre lansarea lui X-Men: Apocalypse si cea a lui Captain America: Civil War 

Top 3 

X-Men: Apocalypse 53k spectatori, 1.2m RON 
A venit foarte aproape de estimarea mea de saptamana trecuta. 


Angry Birds 33k spectatori, 621k RON 
La a doua saptamana prinde tot locul 2. 

Captain America: Civil War 25k spectatori, 542k RON 
Exact asa cum am presupus saptamana trecuta, concurenta noului X-Men i-a cam pus capac Capitanului. Dupa 3 saptamani si 193k spectatori e clar ca va sta intr-un total de 230k spectatori si cu cifra asta nu cred ca are sanse sa prinda top 10 2016. 

Momentan cifre pentru Bacalaureat nu exista.

Ce vine in weekend?

Nice Guys

Shane Black - tipul ala pentru ale carui scenarii se duceau razboaie de oferte in anii '90 si care a scris mai recent scenariul lui Iron Man 3 e scenaristul si regizorul unui film care a facut ceva buzz in ultimele zile. Notele sunt bune si pe popular (8.0) si pe critica (70). Gosling si Crowe. Action comedy a la carte. Loc cat de cat e, X-Menii nu sunt o forta, Capitanul e obosit deja. Vremea nu pare sa-l ajute insa. Ce cred eu ca il va ajuta on the long run e faptul ca e spurcat din cap pana-n picioare si publicul va iesi multumit din sala.Estimarea mea: 45k spectatori la lanasare, 180k total.

Comments

Popular posts from this blog

Man in the High Castle

Rogue One: A Star Wars Story

Movie news: Amazon video worldwide, Jackie Chan a luat Oscarul, Miyazaki se intoarce, succesul lui Arrival explicat