Movie news: despre Wolf of Wall Street, Suicide Squad, box office China, Netflix in Spania si un poster cool

Bugetul lui Wolf of Wall Street...

ar fi fost compus in mare parte din bani proveniti din celebrul fond de dezvoltare al statului malaezian care sub indrumarea unor politicieni locali importanti a luat-o in directii gresite. Daca e adevarat, e o ironie simpatica la mijloc.

Suicide Squad in refilmari

Dupa usuielile criticilor pentru BvS WB sufla si in iaurt. Cica ar refilma niste secvente din Suicide Squad pentru ca cei care l-au vazut l-au etichetat ca fiind prea dark si prea putin comic. Asta nu-mi miroase bine deloc pentru ca Ayer se simte ca pestele in apa intr-un registru hard drama si pentru ca nu toate filmele trebuie sa fie funny. Singura veste buna e ca filmul are lansare la inceput de august, deci nu e timp de schimbari majore.

Box office China Q1 2016

Variety citeaza Mtime care zice ca e vorba de o crestere fata de anul trecut de 50%. Eu stiu ca erau tot felul de semne de intrebare cu raportarile de bo din China, dar daca cifra ar fi adevarata si trendul ar continua si in restul anului atunci China ar fi foarte aproape sa detroneze SUA la capitolul incasari in cinema chiar din 2016, un lucru estimat sa se produca in 2018. De notat insa ca filmele locale sunt inca la putere in China, Zootopia fiind cel mai bun performer strain cu 207m $ stranse aceasta primavara.

Netflix la prima serie originala in Spania

Asa cum a zis, Netflix face continut cu parfum local pentru pietele relevante. Dupa Marea Britanie, Italia si Germania, a venit randul Spaniei unde Netflix a antamat 16 episoade de cate o ora ale unei povesti dramatice petrecute in Spania anilor '20. Proiectul nu are inca un titlu si va fi disponibil in 2017.

Un poster cool 



pentru Taxi Driver si reeditarea pe vinil a coloanei sale sonore.  







  

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal