Movie news: Indy 5, procese, procese, procese si FandangoNOW

Indy 5

Vestea buna e ca se face. Vestea mai putin buna e ca il va scrie tot David Koepp, asa ca nu-mi fac cine stie ce sperante. Palmaresul recent al lui Koepp include regia si scenariul la Premium Rush si scenariul la Jack Ryan: Shadow 
Recruit


Procese, procese, procese

Cine mai da in judecata pe cine? Sa vedem...

Niste scenaristi din Palmdale, California vor 200 de milioane de dolari despagubiri de la Dwayne The Rock Johnson si Marky Mark Wahlberg pentru ca s-ar fi inspirat din munca lor intitulata Off Season in a scrie Ballers pentru HBO. 

Fostul agent al regizorului Rian Johnson vrea un procent din banii pe care ii incaseaza acesta pentru proiectul Star Wars. Cica cei doi s-ar fi despartit contractual dupa ce regizorul fusese antamat pentru proiect.

Paramount si CBS se judeca si para-judeca cu cei care au produs filmul Axanar. Tema: cat au imprumutat cei din spatele Axanarului din Star Trek? Studiourile au inaintat instantei... 28 de pagini cu astfel de elemente.

FandangoNOW

La finalul lui martie Fandango a anuntat ca va lansa primul sau serviciu VOD disponibil web, iOS, Android, via Roku si Smart TV. 






Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal