News desk: Globurile, Sean Penn tovaras cu El Chapo, Sorkin regizor

Dadura Gloabele. Lista completa o gasiti aici.

Din avion - adica din Ro si fara sa fi vazut multe - zic doar urmatoarele: The Martian la comedie, cu toata mirarea lui Ridley Scott si sistemul asta dihotomic (ce nu-i drama e comedy/musical), e cat se poate de just. Rezultatul final e mai mult comedie decat drama, chestie enervanta, iar cateva intorsaturi (vezi chinezii) provoaca extra umor involuntar, chestie si mai enervanta.

Am vazut o poza cu Leo si Globul de anul asta. E al treilea. Va spun ca daca nu ia Oscarul nici anul asta... omul se va gandi serios la sinucidere, macar la cea profesionala prin retragere.

Bitch hate her all you want - Jennifer Lawrence are 25 de ani, 3 Globuri si 1 Oscar pentru ca merita. Satisfactia mea? De la Winter's Bone pe care l-am vazut in 2011 am zis "fata asta o sa ajunga departe!" . Si am avut dreptate.

La secundar masculin Stallone, fara nominalizari din 1977 incoace, i-a luat fata lui Idris Elba. Netflix de altfel a plecat cu mana goala de la ceremonie. La fel si HBO.

Iar la serial drama Mr. Robot care mi-a atras si mie atentia, desi nu m-am pus pe vizionat serios, a batut titluri de rezonanta gen Game of Thrones (pe care refuz sa-l vad si acum) sau Narcos (care nu m-a dat pe spate).

Sean Penn l-a intervievat pe El Chapo 

El Chapo (Shorty) e porecla sefului Cartelului Sinaloa, un individ comparat ca putere armata, financiara si politica cu Pablo Escobar. Scapat dintr-o inchisoare de maxima securitate printr-un tunel ale carui costuri au fost estmiate la 1 milion de dolari, omul si-a dorit un film despre viata lui - copilul sarac care a trebuit sa se descurce, blah-blah, acum are o flota de submarine si avioane cu care livreaza jumatate din drogurile care se consuma in the USA. Si cine s-a bagat pe fir? Sean Penn, ex-bad boy, imprietenit peste ani cu regimuri de stanga de oriunde din lume.

Peripetiile si interviul le gasiti in Rolling Stone aici. 

Intre timp pe El Chapo l-au prins si se va lasa cu o extradare. Iar in privinta textelor lacrimogene via Sean Penn (omul are familie si nu pare asa rau), hai sa mai citim cum procedeaza baietii din Sinaloa si sa ne uitam la Sicario - un film pe bune despre cum e lumea aia. 

Si din cauza ca l-au prins pe El Chapo Sean Penn si-a 
pierdut speranta sa se vada cu tovarasul de la varful ISIS.



Aaron Sorkin regizor pentru prima oara 



Ok. Wait and see.




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus