Scarlett Johansson: 4 roluri fatale recente

Care vorbesc despre faptul ca nu vrea sa fie just a pretty face, desi multi o eticheteaza asa. Care arata ca, dincolo de roluri precum cel din Avengers care ii aduc multi bani si notorietate, Scarlett stie sa-si aleaga si partituri altfel. Care dovedesc ce si cum poate ca actrita.

Gagica perfecta, Barbara in Don Jon 

Jeansi mulati pe rotunjimi parca photoshopate, decolteu abisal, botic stralucitor, minte putina, limba ascutita cu accent italienesc. Genul de prezenta care-i da peste cap busola pana si pe Don Jon, amator de relatii xxshort si mare consumator online de materiale xxx. 




Devoratoare de barbati, The Female in Under the Skin

Alien care isi trage pe ea pielea unei pamantence, invata repede ce prinde la barbati in materie de haine si look, devoreaza fara mila sexul puternic urmarindu-l si momindu-l asemenea unui pradator de clasa. Totul pana cand simte ceva. Scarlett nud. 




Sistem de operare, Samantha in Her 

Prietena, confidenta si iubita virtuala sub forma unui sistem de operare evolutiv. Asadar fara sa beneficieze de prezenta fizica, Scarlett se foloseste aici doar de vocea ei, de inflexiuni si pauze.  



De la small time hustler la constiinta atotcuprinzatoare, Lucy in Lucy

Mambo-jambo action sf bessonian in care drogurile plantate in ea ii dau puteri din ce in ce mai mari pana la finalul in care, ajungand sa-si foloseasca intregul potential al creierului... devine constiinta atotcuprinzatoare (sau cel putin asa am interpetat eu). 





Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus