La Cara oculta / The Hidden Face

Un thriller ok de provenienta columbiana semnat Andres Baiz.


Un inginer neamt refugiat dupa razboi in Columbia si-a construit o camera ascunsa de al carei secret nu stie decat nevasta-sa. Nevasta care o ia din loc inapoi spre tara de origine si despre care aflam ca a dat coltul la momentul oportun pentru ca sa lase personajele principale ale lui La cara oculta sa-si faca propriile alegeri morale.

Partea buna e ca gimmick-ul camerei secrete e exploatat misto si ajungi inevitabil in tensiune, thirller-ul e acolo. Sunt insa si niste minusuri care nu pot fi trecute cu vederea. Personajele sunt insuficient lucrate si asta se traduce in mai putin dramatism decat ar fi fost de folos. Al doilea minus e ca Adrian, in interpretarea inteligent ambivalenta a lui Quim Guttierez, devine un personaj principal absent, habarnist, nici macar reactiv, mai degraba latent, martor nestiutor in toata tarasenia creata. Si o ecuatie cu trei necunoscute e mai potenta cinematografic decat una cu doua.  

Nu pun trailer-ul pentru ca da nepermis de mult din casa in ceea ce priveste desfasurarea actiunii. 2 si jumatate, acceptabil in my book. Pentru amatorii de gen.








Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal