Good, bad & funny din fiecare zi din weekend-ul meu TIFF13

Vineri, ziua 1. Good: in loc de un ATR am zburat cu un Airbus, plus la senzatia de siguranta. Bad: Takashi Miike-le meu a fost inlocuit de Philomena pentru ca deschiderea in open air era amenintata de ploaie. Vreau Miikeeee-le! Funny: langa mine in avion un tip la 25 de ani a zburat pentru prima oara. Avea un ursulet mic de plus pe care l-a strans in pumn la decolare.

Sambata, ziua 2. Good: toate filmele vazute azi, 5 la numar, au fost de la bune in sus, cel mai cel chinezescul A Touch of Sin, despre care inca ma mir ca a trecut vigilenta partidului. Bad: ploaia meschina si neintrerupta. Funny: am ajuns la cazare la 1 noaptea, am batut la usa, am batut la geam, iar la usa, iar la geam, si tot asa. A venit gazda cu o cheie, degeaba. Am batut iar la usa, iar la geam. Chiar cand luam o camera nou-nouta, apare si Tudor - pe care il credeam dormind bustean in camera. A stat la Q&A cu regizorii de la Vulpea si Ratonul (unul a regizat Vulpea, celalalt Ratonul?) si in loc sa ajunga cu juma' de ora inaintea mea apare la 15 minute dupa mine. Dar cheia, de ce n-a mers cheia?

Duminica, ziua 3. Good: english breakfast dublat de un somloi, ambele lungite vreo ora la Corso. Bad: din ploaie am dat-o in frig si asta mi-a intrat adanc in oase. Funny: sa aduci copiii la o proiectie educaTIFF si la iesire sponsorul McDonald's sa-i giftuiasca cu un pachetel cu d-ale gurii branduit cu Spiderman. Cinematografic hilar, gastronomic odios si educativ canci.Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Le tout nouveau testament

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017