Nosotros los Nobles

O invarteala riches to rags & back to riches setata in Mexicul zilelor noastre. Hit la box office la el acasa si nu numai pentru calitatile pe care le indeplineste: actual, lejer, amuzant, cu un spice romantic si o tema permanenta a familiei - una din valorile traditionale in lumea hispanica.




German Noble e miliardar, vaduv si tata a trei copii care au luat-o pe drumuri gresite. Javi viseaza cai verzi pe pereti si cheltuie banii aiurea, Charlie e un hipster exmatriculat pentru ca se culca cu profele mai in varsta din universitate, iar Barbie e pe cale sa ia de sot un gigolo... Asa ca German pune la cale o farsa: isi falimenteaza afacerea si isi duce familia sa traiasca in conditii mizere. Totul ca sa-si invete odraslele despre viata si oameni pe bune. 



Umorul, atmosfera si mesajul trec sticla foarte bine si la Bucuresti. Genul de poveste soft si fara pretentii, spusa insa intr-un ritm bun si fara nicio fortare. Daca Kokoowaah-ul nemtesc s-a dovedit pentru mine un esec - filmul avea in comun cu Nosotros los Nobles aceeasi patalama de mare incasator la box office-ul local - iata ca mexicanii se descurca onorant. 3 din 5, bun in my book. Pentru o dupa-amiaza chill.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal