Box office Romania: Gravity, Ender's Game, Captain Phillips, Domnisoara Christina

  • Gravity a incasat in 5 saptamani in Ro 942k $ si va depasi cu certitudine bariera milionului de dolari incasati la noi. E pe 6 in clasamentul general al incasarilor pe 2013 si are sanse bune sa depaseasca alte 2 titluri (We're the Millers si The Great Gatsby). 

  • Gravity a fost liderul ultimelor 4 saptamani, dar saptamana trecuta s-a inclinat in fata lui Ender's Game. SF-ul dupa Orson Scott Card a incasat in weekend-ul de lansare o suma decenta - 147k $.

  • Captain Phillips, despre care lumea vorbeste ca va primi nominalizari la Oscar,  debuteaza pe locul 3 si incaseaza 100k $. Inca o dovada ca la noi premiul deja castigat "incalzeste" bine relatiile cu publicul spectator.

  • O surpriza placuta vine din partea Domnisoarei Christina. Peste 9 mii de spectatori la lansare e un numar frumusel de spectatori cu incasari de 28k $ (aici am un semn de intrebare, raportul incasari/spectatori pare sa spuna ca au fost si cateva sali unde s-a intrat moca). Nu am vazut-o pe Domnisoara Christina, dar ce pot sa remarc e faptul ca e al doilea film romanesc dupa Love Building, cu care simt ca nu are prea multe in comun, care misca insa foarte frumos. Semn ca publicul e dispus in anumite conditii (si nu in aceleasi!) sa vina in sala pentru film romanesc. 

Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017

Le tout nouveau testament