Box office Romania: Gravity, Ender's Game, Captain Phillips, Domnisoara Christina

  • Gravity a incasat in 5 saptamani in Ro 942k $ si va depasi cu certitudine bariera milionului de dolari incasati la noi. E pe 6 in clasamentul general al incasarilor pe 2013 si are sanse bune sa depaseasca alte 2 titluri (We're the Millers si The Great Gatsby). 

  • Gravity a fost liderul ultimelor 4 saptamani, dar saptamana trecuta s-a inclinat in fata lui Ender's Game. SF-ul dupa Orson Scott Card a incasat in weekend-ul de lansare o suma decenta - 147k $.

  • Captain Phillips, despre care lumea vorbeste ca va primi nominalizari la Oscar,  debuteaza pe locul 3 si incaseaza 100k $. Inca o dovada ca la noi premiul deja castigat "incalzeste" bine relatiile cu publicul spectator.

  • O surpriza placuta vine din partea Domnisoarei Christina. Peste 9 mii de spectatori la lansare e un numar frumusel de spectatori cu incasari de 28k $ (aici am un semn de intrebare, raportul incasari/spectatori pare sa spuna ca au fost si cateva sali unde s-a intrat moca). Nu am vazut-o pe Domnisoara Christina, dar ce pot sa remarc e faptul ca e al doilea film romanesc dupa Love Building, cu care simt ca nu are prea multe in comun, care misca insa foarte frumos. Semn ca publicul e dispus in anumite conditii (si nu in aceleasi!) sa vina in sala pentru film romanesc. 

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal