Box office Romania 22-28 iulie 2013

Box office Romania 22-28 iulie 2013

Top 3

Wolverine             593k RON
Grown Ups 2        384k RON
Despicable Me 2   346k RON

Estimarile pe care le-am facut saptamana trecuta au fost corecte. Wolverine a iesit on top si fix in limita superioara asteptata de mine - 590k RON. Grown Ups 2 nu atinge pragul meu minim de 400k RON, dar e foarte aproape de el. Despicable Me 2 se tine foarte bine si prinde top 3-ul invingand productii aduse mai recent si cu buget serios.

Pacific Rim iese din top 3 si se scufunda in anonimat ca si incasari in Ro. World War Z care a debutat mult sub Man of Steel, lansat in aceeasi saptamana, recupereaza iarasi teren si se apropie din ce in ce mai tare de noul Superman. Peste 2 saptamani e foarte posibil ca Apocalipsa dupa Brad Pitt sa stranga mai mult in Ro decat Man of Steel.

Suma totala in saptamana stransa ca incasari e 2.74m RON in scadere cu 12% fata de saptamana trecuta. Daca la unii e sezon de blockbustere, la noi e sezon de concedii si vacante.

Ce vine saptamana viitoare?

Turbo. Animatia celor de la Dreamworks vine la un moment oportun si nu prea. E clar ca e putin public disponibil la inceput de august, dar pe zona animata Despicable Me 2 o sa fie deja la a patra saptamana, iar Monsters University nu a fost oricum pe gustul familistilor. Estimarea mea pentru lansarea melcului care prinde viteza: intre 380 si 420k RON.

RED 2. Continuarea nepensionabililor. In 2010, ce-i drept in octombrie, RED se lansa pe locul 2 cu 14 mii de spectatori platitori si aduna la total 61 de mii. Un rezultat onorant pentru acel an - locul 35 in clasamentul anual al incasarilor. Brand-ul e deja asezat in mintea consumatorilor, primul film a fost bine primit, promovare la tv am vazut... deci ceva premize sunt. Estimarea mea: 400-440k RON.

O sa fie o batalie interesanta pentru top 3-ul saptamanii viitoare. Wolverine e aproape sigur ca-si va pastra primul loc, darp entru pozitiile 2 si 3 va fi o lupta foarte stransa in 3: RED 2, Grown Ups 2 si Turbo.



Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal