Box office Romania 17-23 iunie 2013

Box office Romania 17-23 iunie 2013

Top 3

Man of Steel            916k RON
Now You See Me    746k RON
World War Z           586k RON

Batalie grea in cinematografele noastre din care noul Superman al celor de la Warner iese castigator. Fara sa bata vreun record, Man of Steel isi asigura locul 1 in saptamana, in timp ce celalalt salvator al lumii, domnul Brad Pitt, deschide pe 3. Intre cele doua premiere se interpune Now You See Me la a doua saptamana in Ro.

A treia premiera a saptamanii - Monsters University - porneste la drum cu dificultate: 271k RON, o suma modesta pentru o animatie la lansare. Cele mai recente animatii lansate in cinema au fost: Epic cu 606k RON incasati la deschidere, si Zambezia cu 236k RON.

De notat si recordul lui Fast & Furious 6 care strange in total in Romania pana acum 4.20m RON si devine cel mai bine vandut titlu pe 2013. Totusi adus intr-un top al lui 2012 F&F 6 ar prinde doar un loc 5.

Ce fac filmele romanesti? 

Cea mai recenta lansare, Funeraliile fericite ale lui Horatiu Malaele, aduna dupa trei saptamani 13 mii de spectatori si incasari de 88k RON.
Pozitia copilului a depasit toate barierele - are peste 102 mii de spectatori si peste 1.2m RON.
Mamaia, la a noua saptamana si intr-un singur ecran, ajunge la un total de 10 mii de spectatori si incasari de 153k RON. 

Ce se lanseaza weekend-ul viitor?

The Internship. Cunoscut drept Google movie, comedia ii readuce pentru a n-a oara impreuna pe ecran pe Vince Vaughn si Owen Wilson. Trailer prea putin ofertant. Multe optiuni pentru spectatori. Estimarea mea: intre 250 si 290 mii RON la lansare.

The Purge. Horror cu plecare dintr-o idee interesanta: ca lumea sa fie lipsita de crime vreme de 364 de zile, in a 365-a zi o zi ai voie sa omori pe oricine... Ethan Hawke. Nisat din genre. Estimarea mea: intre 160 si 190k RON la debut.

Before Midnight. Acelasi Ethan Hawke, de data asta in dispozitie romantoasa. Un soi de continuare pentru Before Sunrise/Before Sunset. Estimarea mea: intre 120 si 150 de mii de RON la deschidere.

Niciuna din lansarile saptamanii nu are sanse sa patrunda in top 3. Man of Steel va ramane no.1, World War Z vine pe 2 si face rocada cu Now You See me care coboara pe 3.


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal