Box office Romania 8-14 aprilie 2013


Box office Romania 8-14 aprilie 2013

Top 3

Oblivion        714k RON, estimat de mine saptamana trecuta la 550k RON
Olympus Has Fallen 524k RON
The Croods                384k RON

Ordinea e cea asteptata. G.I. Joe Retaliation, la a 3-a saptamana in Romania, e gonit din top 3 incasari in saptamana. Oblivion debuteaza in fotoliul de lider, Croods se tine bine si la totale trece de 2.4 milioane RON. In continuare estimarile mele pentru blockbustere raman under. Desi caldura isi spune cuvantul - totalul incasarilor scade cu 900k RON fata de saptamana trecuta... premierele sunt neafectate.

Alte filme la premiera

21 & Over 215k RON, estimat de mine saptamana trecuta la 190k RON
Admission  99k RON, estimat de mine saptamana trecuta la 110k RON

As expected.


Filme romanesti

Pozitia copilului strange inca 4,500 de spectatori in sali, trece de 86 de mii in totalul celor 6 saptamani. A batut toate recordurile anului trecut, de fapt ale ultimilor ani, a batut si toate asteptarile mele, dar nu va atinge pragul psihologic de 100,000 de spectatori. Domestic, la a patra saptamana si in doar 15 ecranuri, aduna pana in 700 de spectatori. In total filmul trece de 9 mii de intrari.

Ce noutati ies in weekend?

Scary Movie 5. Ultimul Scary Movie, numarul 4, a fost lider la lansarea din... 2006. O fi brandul batranel, dar daca ne uitam la American Reunion, alt brand batranel, care in 2012 la lansare in Ro incasa 650k RON... Scary Movie 5 are sanse bunicele. Romanii nu rezista afiselor doldora de moace familiare. Estimarea mea: 420k RON.

Dead Man Down. Collin Farrell si Noomi Rapace intr-un action cu ceva stil semnat de regizorul originalului Girl With a Dragon Tattoo. Farrell nu rupe norma la box office-ul romanesc, trailerul nu vinde un action sadea. Estimarea mea: 120k RON.

The Call. Halle Berry intr-un thriller sub presiune in care o operatoare telefonica de pe linia de urgenta 911 porneste in cautarea unui serial killer. Concept vandabil, trailer eficient. Estimarea mea: 230k RON.

Mamaia. Comedie romaneasca cu Stela Popescu interpretand o pensionara care rezista in apartamentul ei in fata unui rechin imobiliar. Comercial, dar nu cred ca Stela Popescu e un big seller pentru publicul de cinema, iar lipsa unor puncte de atractie tocmai pentru publicul tanar o sa se simta. Ultimul film, tot o comedie de familie, dar de sezon - Ho Ho Ho 2 - debuta la peste 190k RON. Iarna nu-i ca vara... Estimarea mea pentru Mamaia: 160k RON.



Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal