Box office Romania 5-11 noiembrie 2012

Box office Romania 5-11 noiembrie 2012

Top 3

Skyfall                                  271k$
Hotel Transylvania                  82k$
Upside Down                         82k $

Estimarile de saptamana trecuta le-am cam gresit. Skyfall-ul isi face treaba inca foarte bine, ceea ce era asteptat, la totale sare bine peste un milion de dolari. Lansarile saptamanii vin pe dos decat le asteptam. Dredd lansat doar in 20 de ecrane scoate 31 de mii de dolari, in timp ce Argo, lansat in 34 de ecrane, debuteaza cu 72 de mii de dolari. Adicatelea raportul numar spectatori/screenuri e in favoarea lui Dredd, dar prezenta mai agresiva a lui Argo face diferenta. Ambele insa n-au forta sa intre in top 3 la lansare.

De remarcat si ca Madagascar 3, ajuns la a 22-a saptamana in cinema, prezent in 4 ecrane si marcand inca 307 spectatori, depaseste borna milionului de dolari incasati in Romania. Titlul cu numarul 5 care reuseste performanta asta in 2012 dupa Ice Age 4, The Avengers, The Dark Knight Rises si Skyfall.

Ce vine saptamana viitoare?

1 singur titlu: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2. La naiba, cata mai titlul...

Anul trecut, cam pe la aceeasi data calendaristica, prima parte a ultimei parti a francizei cu vampiri adolescenti aduna in weekend-ul de lansare 80 662 spectatori. Va imaginati omorul din cinematografe din weekend-ul asta? Ca pensionarii la reduceri la ulei si zahar. Lasand gluma la o parte, estimarea mea la lansare: intre 470 si 520 de mii de dolari, lider cu Skyfall pe locul 2. Poate Argo sa prinda locul 3? Vedem.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus