Box office Romania 19-25 noiembrie 2012

Box office Romania 12-18 noiembrie 2012

Top 3

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2    430k$
Cloud Atlas                                                      125k$
HoHoHo 2: O loterie de familie                        55k$

Estimarile de saptamana trecuta au fost la fix. Twilight sare de milionul de dolari din primele 2 saptamani, dar picioarele scurte se vad deja. Caderea de la un weekend la altul e de peste 65%. Pe pozitia a doua e asa cum asteptam Cloud Atlas-ul (il dadusem intre 110 si 140). Pe trei, la mustata, e HoHoHo 2 care vine un pic peste limita maxima in care il asteptam (50). E deja o regula: comediile romanesti merg un pic peste asteptari. Au facut-o mai intai Melcii, apoi Minte-ma si acum HoHoHo 2. Aproape de Loteria de familie a fost Here Comes the Boom cu incasari de 53 de mii de dolari, pe care eu il asteptam un pic mai sus, la minim 65. Alex Cross a venit la 30 de mii, exact unde il asteptam, iar Infidels cu 13 mii a fost sub estimarea mea minima de 20 de mii in conditiile in care filmul a prins doar 8 screen-uri.

Ce vine saptamana viitoare?

4 titluri, dar niciunul de categoria grea pentru incasari.

Rise of the Guardians. Animatie, adica potential, cu Jack Frost si multe personaje pe care romanii totusi nu le stiu. Estimarea mea: intre 70 si 90 de mii de dolari.

Stolen. Cage vine din ce in ce mai des in cinema cu rezultate cinematografice modeste. Nici Stolen nu pare vreo tzatza de matza... Un thriller sablon dupa promovare. Dar e Cage si zic intre 55 si 75 de mii de dolari.

Red Lights. Inca un film din categoria "the return" of De Niro. Criticii l-au taxat dur, trailerul poate atrage un public, dar unul mai subtirel, de iq thriller. Estimarea mea: intre 45 si 60 de mii de dolari.

Hasta la Vista. Prezenta de la TIFF. Probabil se va vedea intr-un numar mic de screen-uri. Estimarea mea: intre 8 si 12 mii de dolari.  

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus