Box office Romania 22-28 octombrie

Box office Romania 22 - 28 octombrie

Top 3

Skyfall                                  397k$
Hotel Transylvania               138k$
Taken 2                                 95k $

Estimarile facute saptamana trecuta ies milimetric. Skyfall-ul intra la minim-ul asteptat de mine - o performanta uriasa in Romania (de la Piratii din vara lui 2011 nu s-au vazut incasari asa groase la debut), iar Dupa dealuri la maximul cu care il creditam - 35 de mii de dolari. Hotel Transylvania o duce inca bine, dar efectul 007 se simte. La fel si in cazul lui Taken 2 care la a  treia saptamana scade sub 100 de mii de dolari incasati. Imagine next week.

Batalia autohtona intre Melci si Minte-ma continua. Tot bara la bara. In a doua saptamana Minte-ma e la 32 de mii de spectatori, la fel (mas o menos) cu Melcii in a doua saptamana a lor. Ipoteza mea e ca Skyfall o sa inghita foarte mult saptamana urmatoare si ca luate comparativ la a 3-a saptamana Melcii vor sta deasupra. Vedem.

Ce vine saptamana viitoare?

6 bucati, dar nimic de forta. Doua dintre ele vor conta cat de cat:

Wreck-It Ralph. O animatie Disney nascuta din zona jocurilor video pe 8 biti. Un pic de loc pentru asa ceva ar fi, Sammy's 2 si ParaNorman s-au linistit deja. Pe mine trailerul m-a convins, dar nu prea stiu cum va functiona la fetite de 6 ani. Estimarea mea: intre 45 si 65 de mii de dolari in primul weekend.

Upside Down. Lansat la noi inainte de Statele Unite, poate semn ca treaba scartaie cu el?, cu un trailer de efect si o poveste romantica cu nuante science-fiction. Fara driver in distributie. Greu pe meleagurile noastre. Estimarea mea: intre 35 si 45 de mii de dolari la lansare.



Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus