Weekend prelungit la TIFF - sambata. Part 1

Sambata, 2 iunie 2012
Ora 11:23


Meet the Aperitiff, ghidul oficial al festivalului. Aflam oferta de filme de la A la Z din festival, programul pe zile si toate evenimentele conexe. Decidem sa deschidem impreuna (suntem 4) de la 12:30 cu scurtmetraje romanesti - volumul 2 la cinematograful Victoria. Pana atunci... cafeeeea!

Aperitiff

Sambata, 2 iunie 2012
Ora 16:42

Scurtmetraje romanesti - volumul 2 - in cadrul sectiunii Zilele Filmului Romanesc, cinematograful Victoria.

Hello Kitty - scris si regizat de Millo Simulov. Poveste amuzant apoasa a unei gasti de baieti plecata la mare ce se inchide tragic asteptat supranatural. Sergiu Flesner cu un aport comic special.

Donna must die - Ismail Jamaludin si Dragos Dulea. Istoria unei crime aproape ratata din dragoste cu Dorian Boguta si Valeria Cristea. O creatie in cheie Sin City si un Boguta cu un look a la Cristopher Walken.

De azi inainte - Dorian Boguta. O intalnire tata-fiu inceputa cu o lectie de sofat si continuata cu o vizita la o femeie pe tema identitatii sexuale.

30-40-50 - de Iulia Rugina, Eva Pervolovici si Stanca Radu. Triptic despre intalnirea iubirii in evolutia cronologica a vietii - la 30, 40 si 50 de ani. Ultima parte, lucrata 100% animat, o surpriza foarte placuta.

De la ultimul scurtmetraj am fugit pentru ca sa prindem documentarul despre LSD.

Cinematograful Victoria

Sambata, 2 iunie 2012
Ora 17:11

The substance: Albert Hofmann's LSD umple sala tip vagon de cinematograful Arta. Suntem in sectiunea Ce se-ntampla, documentarule? pentru un trip prin istoria zbuciumata a substantei nascuta in laboratoarele Sandoz in 1943. Documentarul include cateva fragmente de interviu cu Stanislav Grof, transpersonalistul care utilizeaza substanta in cercetari stiintifice de cartografiere a unor straturi psihologice imposibil de atins altfel. La final regizorul Martin Witz participa la un q&a grabit. Si noi ne grabim spre urmatoarea vizionare.

Cinematograful Arta

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus