Weekend prelungit la TIFF - luni


Luni, 4 iunie 2012
Ora 14:42

Usor ametiti dupa excesul de topoare in cap de azi-noapte, debutam in a treia si ultima noastra zi la TIFF cu Taras-grapis, in original Crawl, un film australian in sectiunea Umbre. Si ghici ce? Vedem alte cateva lovituri de topor aplicate de un croat bland la chip ca un bunicut. Lungit pana la stadiul de sedativ, Crawl a vrut sa ne sperie, dar a reusit sa ne amuze involuntar.

Crawl poster


Luni, 4 iunie 2012
Ora 21:32

Un moment asteptat de mine anul asta la TIFF: documentarul lui Cyril Tuschi despre socialistul devenit oligarh transformat in martir politic... the one and only...Mihail Hodorkovski, subiect non-grata in propria lui tara. Bine dozat, ilustrat animat abil si liber la concluzii pentru spectator. Merg pe varianta Hodorkovski is the best of the worst si astept sa vad daca va veni ziua cand sacrificiul reginei (propria sa libertate) ii va aduce victoria dorita (functia de presedinte?).

Hodorkovski poster


Luni, 4 iunie 2012
Ora 22:16

Elles cu Juliette Binoche a fost ultima noastra proiectie de la TIFF 2012. Casa de cultura a studentilor aproape plina (totusi am gasit cele mai bune locuri, niste scaune-fotolii geniale in primul rand de la etaj!) si un public majoritar feminin venit sa empatizeze cu universul eroinelor. O mama, sotie si editor Elle patrunde din ce in ce mai adanc in lumea prostituatelor studente. Sincer, brutal, dar cam imprastiat.

TIFF no age limit


Luni, 4 iunie 2012
Ora 22:38

Trei zile de supradoza s-au incheiat. Ne intoarcem acasa cu ochii injectati si multe povesti. Despre taximetristi, localuri, oameni, Cluj si, mai ales, despre filme. Pana la anul...

Sustin TIFF

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal