Hai la TIFF

Ca in fiecare an mergem un weekend la TIFF. Am ales primul weekend si cam asa arata line up-ul nostru pentru sambata si duminica.

Incepem tarziu, ne lasam timp berechet pentru un mic dejun copios, la 12:30 la Victoria cu scurtmetraje romanesti (volumul 2). Apoi de la 14:30 ne bagam la Arta la un documentar despre LSD in care apare si Stanislav Grof, transpersonalistul care foloseste substanta ca sa acceseze adancimile psihicului. De la 17:30 e vremea pentru Oslo, 31 august inapoi la Victoria, iar pe seara ne mutam cu totul la mall, la Odeon Cineplex. De la 20:15 un oblic care sa ne sperie, In Intuneric, iar de la 22:45, cu dedicatie speciala pentru subsemnatul, documentarul Italia, iti place ori pleci.

Duminica, daca ne trezim si gasim locuri pe langa copii, incepem de la 10:00 la Victoria cu Tom Sawyer in varianta alemana. I'm sucker for kids movies. Tot acolo stam si la scurtmetraje romanesti (volumul 3) de la 12:30. Pauza de masa o luam in stil ardelenesc pana hat la ora 16:00 cand prindem Ministrul la Casa de Cultura a Studentilor - o dramedie franceza cu accente politice. Si inainte sa o luam la goana catre trenul de Bucuresti, de la 18:30 tot la Studenti (acum imi dau seama ca sala aia e cea mai incomoda, la naiba), Cafe de Flore cu Vanessa Paradis.

5 sambata cu 4 duminica, 9 titluri in 2 zile. Sa speram ca supradoza nu se va dovedi mortala asa cum prevede afisul oficial.

Update. Veste buna: suntem la TIFF si luni, zi libera de la patron, stat & biserica. Line-up se reaseaza in consecinta. Duminica taiem de pe lista Cafe de Flore si optam pentru o drama parodie cu iz sarbesc - Parada - la 19:30 la mall. Dupa care de la 23:00 ne injectam la Piersic, ex-Republica pana tarziu in noapte cu Ucigasul, coreean in sectiunea Umbre. Luni (zi de bonus)  dam startul cat mai tarziu. La 13:00 cu Taras-grapis (Crawl) tot la Piersic, tot dark. De la 16:00 urmeaza documentarul despre Hodorkovski. Nu cred sa ma dea pe spate, dar nici nu pot sa-l ocolesc. Inchiderea noastra are vine de la 18:30 cu Elles cu Juliette Binoche. Hai sa tiffuim!

 
poster TIFF 2012


 

Comments

m@ri@n said…
alea 2 de vineri vreau sa le vad si eu neaparat. Mai vreau Michael si cam tot de la Focus Australia

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal