Ce bag la TIFF in weekend

Un documentar rusesc, My Perestroika, despre niste rusi tineri care au prins un pic din vechiul regim, au trait perestroika si s-au adaptat la noul regim.





Un comedie italiana despre un pensionar cumintel pe care sta cu gura toata ziua nevasta-sa si care ajunge sa viseze la tot felul de amantlacuri dupa ce un amic ii povesteste aventurile lui erotice. Gianni e le Done.

Gatos Viejos, un film care vine din Chile despre o septuagenara care isi pierde memoria, dar nu vrea sa se vada asta ca sa nu fie exilata in vreun azil. Drama.

King of Devil's Island, un titlu norvegian despre revolta unor tineri dintr-un centru de detentie pentru minori. Pare mai intunecat si mai hard.

Simple Simon, dramedie cu ceva romance facut de suedezi, despre un adolescent care sufera de sindromul Asperger si fratele sau, deprimat ca l-a parasit prietena.


Inca un docu, Into Eternity, regizat de Michael Madsen parca, despre cum ne ingropam reziduurile de la centralele nucleare si despre cum incercam sa ii avertizam pe oamenii viitorului ca acolo nu vor gasi piramide sau cine stie ce alte opere de succes.



Plus niste scurt metraje romanesti pe care pe altundeva nu le-as prinde.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal