Post Oscaruri: cum ar fi fost daca...

Trist sa n-ai parte de surprize majore la o gala Oscar. Parca nu e nimic de discutat dupa. Asa ca hai sa ne jucam un pic. Cum ar fi fost daca...



*** cel mai bun film iesea The Social Network ***




Ion Popescu via Mark Zuckerberg: I just won Oscar!!! Fuckin' cool!!! 3 253 619 like this. 237 892 comments. 6 hours ago.




*** cel mai bun film iesea Inception ***




Nolan, vinovat?

Ancheta in derulare: mai multi memebri ai Academiei Americane de Film acuza ca ideea castigatorului le-a fost plantata in minte cu mult timp inainte. Cam de la ultimul film cu Batman.





*** cel mai bun film iesea Toy Story 3 ***




Al treilea a fost cu noroc. Studiourile strang pumnii pentru Madagascar 3-ul care sta sa apara si apasa pedala de acceleratie pentru Cars 3. Cars 2 ramane deocamdata "in development".




*** cel mai bun film iesea The Kids Are All Right ***




S-a facut dreptate! Dupa ce The Hours, Brokeback Mountain si Milk au ratat marele trofeu, comunitatea LGBT este in extaz. Parada spontana pornita din San Francisco se deplaseaza catre Los Angeles si e live pe toate retele importante de televiziune din lume*. *Oferta nu e valabila in China si Iran.





Dar, asa cum stim, castigatorul a fost Di...dis-disss...di-discursul Regelui. Pe cale de consecinta de ieri dimineata toate mintile luminate ale Hollywoodului cauta:




a. un arhiduce venetian daltonist care salveaza orasul de genovezi

b. un amiral peltic care ingenuncheaza fara lupta populatii barbare

c. o contesa pitica care spioneaza Imperiul Otoman ca eunuc

d. un print rus cu un membru mai lung decat celalalt care danseaza pentru un vis

Comments

m@ri@n said…
simpatice aluziile. :)
Anonymous said…
Daca ar fi castigat documentarul “Exit Through The Gift Shop” (a carui regizor Banksy isi ascunde fata in cadrul filmului cu ceva masca de maimuta,nu i se stie adevarata indentitate nici in realitate) si scenariul amuzant sa fie ceva de genu:cinci tipi cu măşti cu maimuÅ£e vor urca pe scenă să spunând “Eu sunt Banksy” si astia sa nu aiba habar cui sa ii dea Oscarul... :)))

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal