The Kids are All Right

An de an se cam intampla sa apara cate o dramedie de familie facuta cu bani putini, script bunicel si ceva nume care sa stranga nominalizari pe la Globuri si Oscaruri. Gen Sideways. Sau Juno. Sau Little Miss Sunshine. Nu stiu daca e bine sau nu, cert e ca anul asta pare sa fie anul lui Kids are All Right care a strans deja 20 de milioane din cinematografe cu o investitie de doar 4. Cum e?

Pai cam asa... 2 copii vor sa-si cunoasca tatal biologic. Asta e motorul care pune in actiune pelicula scrisa si regizata de Lisa Kholodenko. Banal, nu-i asa? Doar ca personajele ies din calapodul clasic: parintii sunt un cuplu de lesbiene in pragul crizei casniciei lor, iar tatal biologic e un pierde-vara relaxat care la 19 ani a donat sperma pe 60 de dolari, iar acum o arde cu o mulatra mai tanara cu 10 ani. Cu toate astea, cum zice si titlul, copiii au iesit bine. Scriitura curge lin, dar filmul nu te surprinde nicaieri, interpretarile sunt decente, dar nu inteleg de ce ar merita nominalizari pe la Globuri sau Oscaruri. Oricum mie mi-a placut mai mult Julianne Moore decat Annette Bening care in film seamana fizic al naibii de mult cu Lisa Kholodenko!!

Update post Globuri: Filmul a luat globul la categoria comedie/musical (unde s-a luptat cu Red, Tourist sau Burlesque, ce gluma!) si Annette Bening pentru interpretarea intr-o comedie/musical.


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal