10 cantarete devenite actrite

Weekendul urmator se lanseaza in State Burlesque. La noi musicalul care le are pe afis pe Cher si Christina Aguilera ajunge abia de Craciun (bine ca nu de Paste). Debutul Aguilerei pe marele ecran, ea cea care a defilat in clubul Mickey Mouse alaturi de Britney Spears, e un pretext numai bun ca sa numaram 10 cantarete cunoscute devenite actrite pe marele ecran. Le-a iesit? Sau nu prea?






#10



Aaliyah


Reginele si printesele ramase fara imparatii si regate si-au gasit refugiu in R&B. A fost si cazul lui Aaliyah, aparitie plina de talent (stia sa cante, stia sa danseze) luata ca o Lolita de R. Kelly sub aripa sa atotprotectoare. Partial esuata in vicii din cele mai nasoale, Aaliyah si-a gasit sfarsitul intr-un accident aviatic in 2001 prin Bahamas la doar 22 de ani. A scos 3 albume muzicale, ultimul, cel care ii poarta numele fiind si cel mai bine primit de critica.


In cinematografe Aaliyah a intrat direct pe usa comerciala cu Romeo Must Die, unde era muza ciocolatie cu ceva sange iralndez. Apoi a facut un alt rol principal in Queen of the Damned – o poveste fantastico-muzicala cu Stuart Townsend in rolul vampirului Lestat. Chit ca n-a facut cele mai inspirate alegeri – filmele n-au avut parte de cronici prea bune, Aaliyah n-a iesit asa sifonata in fata publicului.


Urmeaza #9, #8 si #7.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal