Nud

Zilele trecute au aparut in presa niste poze cu Jojo iesind goala dintr-o piscina si imbratisand un barbat mai in varsta decat ea. Nu era vorba de vreun amantlac dat in vileag de paparazzi, ci de scurgerea calculata de imagini catre presa dinspre cel mai recent film semnat Sergiu Nicolaescu - Poker. Poker despre care la vremea lui citisem ca va fi o comedie muzicala. Ce-am citit & vazut zilele astea suna mai degraba a drama cu ceva s*x, semn ca producatorii l-au intors din drum pe maestru. In fine, asta e alta discutie...

Am tot auzit comentarii despre Jojo nud (ca e, ca nu e, ca e prea, ca e cam), realitate/fictiune, rolul nuditatii etc. si m-am gandit care e actrita cea mai dezbracata pe ecran. Concluzia mea nu e una finala si evident exclude filmele 3x... Cea mai nuda pe ecran este... Kate Winslet. Britanica detinatoare de Oscar nu s-a dat inapoi de la scenele deocheate, ba mai mult pare sa fi avut lipici la ele indiferent ca partenerii ei erau barbati, femei, statui (da! statui!), vii sau morti. Nu punem la socoteala un fund (ca in Hamlet) sau un banal sfarc iesit prin bluza, facem treaba serios si numaram doar full monty-urile. Dar nu ies putine la numar. Jude, Titanic, Hideous Kinky, Holly Smoke, Quills, Iris, Little Children, The Reader. 8 bucati la numar, cele mai recente fiind adevarate festinuri de goliciune winsletiana.

Ca sa faca complet tabloul nudului, in Flushed Away Kate si-a imprumutat vocea unei soricute care la un moment dat isi pierde vestimentatia. Ce chestie, domne! Asa ca ciocu' mic cu discutiile astea bla-bla-iste si Jojo, bafta la un Oscar! Pardon, la un Gopo!







Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus