...and the winner is Hurt Locker

Ceremonia gazduita de cei doi baieti din It's Complicated (Steve Martin si Alec Baldwin) a avut cateva momente albastre. Inca un semn pentru mine ca urma incoronarea lui Avatar. Se perinda pe scena castigatori asteptati: Mo'nique, Up, Waltz, Bridges - la a cincea nominalizare, prima datand din 1971 pentru un rol secundar, Bullock - care isi ridicase cu o seara inainte personal Zmeura de Aur pentru All About Steve. Surpriza mare la film strain. Ma asteptam ca Weisse Band-ul sa nu castige, desi era dat favorit cert, dar banii mei erau pe Profet. A iesit El Secreto de sus Ojos. N-am vazut, nu comentam. Se dau premiile pentru partea de sunet - Hurt Locker ia 2 premii. Se dau cele pentru efecte si cinematografie. Le ia Avatar. Treaba merge cap la cap. La costume castigatoarea e la treia statueta (acum cu The Young Victoria) din 5 nominalizari (anterior luase pentru Aviator si Shakespeare in Love). Si the grand finale, anticipat de premiul pentru scenariu original luat de Mark Boal pentru Hurt Locker, Kathryn Bigelow - prima regizoare cu statueta in palmares si Hurt Locker - desemnat cel mai bun film. Neasteptat. Sta sa se lumineze, primesc primul mesaj. Am de dat o bere. No problem. Filme sa fie. Si butonul de play.


PS. Dupa ce a fost difuzat pe tv si oferit la pachet cu un ziar, se va gasi un distribuitor care sa-l bage in salile de cinematograf? Macar asa... in al 12-lea ceas.

Comments

silvialys said…
hai ma , cum naiba nu te asteptai,ca doar ai atata experienta, ca eu in cambodgia fiind si uitandu-ma la TV am fost sigura ca va castiga "The hurt...". Si ,tocmai,ca toate semnele duceau spre el. si iti voi explica de ce : oscarurile sunt aranjate - asta sti si tu. aranjate ca sa aibe audienta si reclama. si audienta poti sa o faci atunci cand creezi un conflict. daca se repeta istoria de la globuirile de aur nu se mai uita nimeni. si atunci au inceput sa ridice "the hurt.." avea toate atuurile : prima femeie care sa ia oscarul pt regie. apoi era fosta nevasta a lui cameron - pai asta e buna rau - iti dai seama toata lumea se uita macar ca sa vada ce fata face cameron cand ii sufla fosta nevasta oscarul. si daca asta vroia lumea...pai hai sa i-l dam ei sa fie lumea multumita :)
Q.E.D ! :)
oricum mie mi s-a parut o prostie "the hurt.." o sa scriu de ce pe blogul meu :)

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal