2012

Cel mai nasol lucru legat de 2012 e durata. La 2 ore jumate cat tine te apuca macaricii. Altfel aduce destul de mult ca discurs cu Independence Day, adica e cam cah!, are o gramada de bani bagati in efecte speciale - aici arata bine, ca plot e un soi de cos in care au aruncat toate cliseele posibile si imposibile, desigur ca nu e genul de film la care sa iti pui intrebari (De ce cand se dau jos din avion la 6000 de metri altitudine in plina noapte niciunul nu se plange ca ar fi frig sau ca nu poate respira?...). All in all un destruction blockbuster cu (doar) 2 momente care mi-au placut: primul cu rusnacul in Bentley si replica "Engine, start... Voice control" si al doilea cu maestrul budist infipt pe un varf de stanca care vede in departare venind valurile uriase.




Comments

Adina ChiÈ›u said…
In sala in care am fost eu s-a aplaudat furtunos faza cu...comanda vocala...filmul e bascalios la maxim si daca asta e scopul p care si l-a propus atunci i-a iesit...
Jo' said…
Am intepenit pe scaun ca sa vad o varianta noua pt Arca lui Noe. Tb sa se mai documenteze pt o ecranizare despre sf lumii, mult!Sa zicem ca a meritat pt efecte si comanda vocala.

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal