Cea mai fericita fata din lume

Asa arata ea. Nu prea bine, e adevarat. Faza e ca fata a venit in capitala din Geoagiu Bai, Hunedoara sa traga un spot pentru Bibo Multifruct dupa ce a castigat un Logan break trimitand 3 etichete la o tombola.

A venit cu mama si tata. Taica-su deja a aranjat sa vanda masina si cu banii luati sa ridice un etaj de pensiune in vreme ce Delia Cristina Fratila (asa o cheama pe cea mai fericita fata din lume) visa sa faca o tura pe patru roti. Mama e genul clasic - cicalitoare si enervanta.

Dincolo de premiile luate e un film cu o poveste care se taraie. Are momente foarte reusite (de exmplu discutiile parintilor cu fata), o idee misto - se trag vreo 10 duble fiecare din alt unghi in care Cristina isi spune poezia, dar cu totul ar fi iesit un mediu metraj foarte bun. Atat si nimic mai mult. Ca sa iasa de un lung metraj se trage de fiecare scena, se lungesc aiurea cadrele, iar ideea cu spil ajunge sa se dilueze pana cand isi pierde farmecul. Pe cat de bolnavi de nerabdare sunt unii (n-au rabdare sa dezvaluie un personaj, sa-i dea timp sa se arate...), pe atat sunt altii de plictisitori din cauza unei rabdari exagerate.

 

Comments

Anonymous said…
Bea, bea, bea, bea!mai, mai, bea, bea!

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal