8 chestii despre Thick as Thieves


1. De inclus la categoria clasic crime. Reteta traditionala: se formeaza echipa infractionala, se planuieste in detaliu  lovitura, se executa, se reaseaza cartile de cate ori e nevoie - numarul double cross-urilor si rasturnarilor variaza in functie de imaginatia scenaristilor si rabdarea producatorilor. La final - marea surpriza. Sigur nu la fel de bun ca Inside Man, dar peste Now You See Me.




2. Echipa de infractori de aici e una cu patalama: Antonio Banderas, necizelat ca hot, energic la munca, dar cam obosit acasa, si Morgan Freeman, infractorul cu state vechi si ceva staif.

3. Thick as Thieves e iq+. Iti da mereu cheile ca sa te prinzi cum stau de fapt lucrurile. Chiar de la inceput, de la... Never assume anything aka assumption is the mother of all fuck-ups. Cam asa.

4. Replici favorite: Freeman: I was born to steal shit. Banderas: You have a bad karma.



5. Apar pe fuga: Marcel Iures si Rade Serbedzije - cunoscuti pentru rolurile lor minore in block-bustere majore gen seria Mission Impossible, The Saint sau The Peacekeeper.

6. Marele pot e compus aici dintr-o pereche de oua Faberge.



7. Tavalelile lui Banderas sunt asemanatoare cu cele din Once Upon a Time in Mexico, doar ca in loc de o sangre caliente ca Salma, aici avem parte de o dusca de votca via Radha Mitchell. In plus Banderas pare vlaguit in diversele pozitii. A fost odata un june prim...

8. Ca si in Entrapment avem de-a face cu o scena in care infractorul trebuie sa faca un pic de echilibristica. Doar ca in loc de unduirile Zetei Jones intr-un costum mulat aici il surprindem pe Banderas care se da cu skate-ul. Minus.

 

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal