Tin-man 1.0 si Robocop cu beculetz ecologic 2.0

Iron Man zambeste de locul 235 pe lista celor mai bune 250 de pelicule ever pe imdb, iar in top10 la yahoo movies alltime (cu A-) e pe sase. Dupa mintea mea treaba asta e o aberatie crancena. 

Singurul lucru meritoriu e ca oamenii s-au straduit sa aduca un look fresh actorilor principali - Robert Downey a pus niste muschi pe el, are cioc si mustata, Gwyneth e mai bronzata si mai roscovana, iar Jeff Bridges e chel si cu cioc. In rest ciuciu. Plotul e de carton - idolul lumii libere, tipul cu masini droaie si femei garla, e aici fabricantul de arme genial care se suceste dupa o experienta traumatizanta intr-o pestera afgana in care niste baieti cu turbane, foarte grei de cap, ii cer sa le faca de-o racheta. Numai ca el se costumeaza in Tin-man 1.0, ii zdrobeste si fuge inapoi in lumea lui. Baietii talibani se desteapta miraculos si pun cap la cap resturile costumului, intre timp insa si eroul nostru si-a continuat munca in laboratorul sau secret si a produs Robocop 2.0. Evident ca parintii lui nu au murit intr-un accident (aici se inrudeste cu senor Batman), ci au fost ucisi, si mana lui dreapta e un evil care vrea doar sa faca bani... Dar Robocop 2.0 cu constiinta sociala trezita de media (prezenta sub forma unei blonde bune) vine sa faca curatenie cu o droaie de efecte speciale numai bune pentru toti acneeicii care vor sa plescaie popcorn in cinema. Blah-blah-blah. Stiu ca are la baza un comic book. Dar chiar si asa, nu vad nicio mare realizare.


Comments

Anonymous said…
Cred ca l-ai luat mult prea in serios si pun pariu ca n-ai vazut finalul. I-ar mai fi crescut cota un pic: cine s-ar fi gandit ca o sa ramana cu secretara cea buna la toate?
Oricum, in cel mult doi ani, pun de un sequel :)

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal