Movie news: Avataruri, cararile lui Warner, Netflix ia o coroana de la HBO, Amazon Prime cu abonament lunar

Avataruri...

Fara numar, fara numar... James Cameron a anuntat ca dupa ce initial gandise continuarea lui Avatar in 2 filme, apoi in 3, acum a ajuns in punctul in care are nevoie de 4 filme ca sa spuna tot ce vrea sa spuna. Si fiind vorba de James Cameron nu-mi imaginez ca un film = 90 de minute. Primul va sa vina in 2018, apoi 2020, 2022 si 2023. Cand e vorba de brandul cu cele mai mari incasari din istorie (fara sa luam in calcul inflatia) si in vremuri in care obsesia pentru francize atinge paroxismul... cam asta se intampla.

Cararile lui Warner

Apropo de obsesia pentru francize, Warner e decis sa forteze pe cele trei carari - DC Comics, Lego si ceva spin off-uit la Harry Potter. Nasolica, nasol si aproape nasol.

Netflix ia coroana lui HBO

Intr-un sondaj reprezentativ facut in State de Morgan Stanley Netflix a bautut HBO la capitolul "cel mai bun continut original". 29% au zis Netflix (fata de 23% anul trecut), in timp ce HBO a adunat preferintele a 18% dintre consumatori (fata de 31% anul trecut). Netflix se ridica, HBO insa pierde teren si in alte directii - Hulu si Amazon sunt la 4-5%, Starz la 2%. 2016 este primul an in care Netflix va cheltui peste HBO la capitolul originals. De notat ca 34% din public (1 din 3 spectatori) este indecis in privinta serviciului cu cele mai bune produse originale. O paine de mancat mai este.

Amazon Prime cu abonament lunar

Pana acum un serviciu cu plata anuala (99$), Amazon Prime a introdus varianta de abonament lunar - 9$. Cum traduc asta? Amazon mai face un pas in ringul in care se bate direct cu Netflix. Am tot scris de-a lungul timpului despre drumul si incercarile lor. Cateva dintre ele - Transparent si Mozart in the Jungle -  au ajuns sa stea bine mersi la sezonul 3.







Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal