Line up-ul personal si cateva impresii avant TIFF14

Impresiile mai intai. Nu sunt din cele mai faine. Prima e ca... par mai putine filme. In primul weekend plus luni, 1 iunie, perioada in care voi fi acolo, multe din locatiile de vizionare dau startul la 14:00 sau 16:00. A doua - si asta e mai mult decat o impresie, e o constatare -  lipsesc filmele oblice, obisnuite ale TIFF-ului. Cu exceptia unui film chinezesc si a unuia filipinez, mai nimic. Nu tu japonezi, nu tu coreeni, nu tu hong kong, nu tu thai... Hmmm, nasolica.



Line-up-ul personal acum. 

Sambata: Fiddlesticks (educatiff), Ruined Heat: Another Lovestory between a Criminal & A Whore (cuvintele sunt de prisos), The Look of Silence (docs) si seara sunt intre Relatos Salvajes si La Famille Belier, ambele in aer liber. Avantajul e ca cel de la Unirii, frantuzescul, se muta de la 23:00 la Casa Studentilor daca ploua.

Duminica: The Visit (docs), My Skinny Sister (educatiff) sau El Patron, radiografia de un crimen (focus Argentina) functie de vreme, Theeb seara in Piata Unirii, again un safe bet - se muta daca ploua.

Luni: Kings Surrender (competitie), Virgin Mountain (usual suspects) si The Forecaster (docs) sau Relatos Salvajes - un pic tricky pentru ca cel din urma se va termina la 21:30 in Iulius Mall si trenul pleaca spre casa la 22:15.





Si, ca sa fiu in ton cu sectiunea atipica "Cuvintele sunt de prisos", anul asta o  sa postez de la tiff review-uri pentru filmele pe care le vad, iar in rest strict fotografii din tot ce inseamna experienta non-tiff a clujului.




Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal