Person of Interest

Conceput de Jonathan Nolan si cu Jim Caviezel vioara intai, Person of Interest mi-a atras atentia pentru ca se misca binisor pe audiente in State. Nu sunt mare consumator de seriale, dar testez pilotul la orice produs. In cazul lui Person of Interest verdictul meu e interes zero.

Person of Interest

Gasesc conceptul prafuit - am vazut duzini de filme in care intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat crimele sunt prevazute din timp - greoi - e un mix de explicatii si para-explicatii care nu se leaga ca-lumea niciodata - si lipsit de orice speranta de vizionare la finalul pilotului. Cateva efecte care sa ofere senzatia urmaririi individului, nimic iesit din comun, iar in rest action de duzina - o urmarire, doua cafteli, trei impuscaturi. Prea putin. Trailerul extins de mai jos face cat tot pilotul.


Comments

Anonymous said…
"Don't judge a book by its cover". E adevarat ca porneste mai greoi, dar pe masura trecerii timpului devine destul de interesant.
Dan said…
Am judecat cartea nu dupa coperta, ci dupa primul capitol. Inteleg ce spui si poate e asa, poate creste in timp. Cineva imi spunea acelasi lucru despre Scandal atunci cand am scris "de rau" despre pilotul ala. Problema mea e ca intr-o lume plina de seriale si de filme, nu prea am timp de a doua sansa.

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal