Box office Romania 13-19 martie 2017

Total: 

6.26m RON vs. 5.73m RON 

Un pic peste 9% crestere week on week venita pe mana lansarii lui Beauty and the Beast - titlu care la noi ca si p-afara s-a miscat foarte bine pe cifrele de lansare. 

Top 3: 

Beauty and the Beast (s1)  2.19m RON 
Kong: Skull Island (s2)      1.36m RON 
Logan (s3)                                768k RON 

Beauty and the Beast vine deasupra estimarii mele de 1.8m RON de saptamana anterioara. E al doilea cel mai bun debut al lui 2017 dupa Fifty Shades Darker, la doar un geamantan de bani distanta de Assassin's Creed. Si da - in mod evident - are sanse sa termine in top 10 la final de an. Word of mouth-ul e pozitiv, desi sunt si guri rele care spun ca e prea feminin si prea cantat. Kong si Logan merg ok, in linia asteptata. 

Alte premiere ale saptamanii: 

Silence 233k RON. Estimasem 700k, un rateu urias in estimarea mea. O fi venit prea tarziu? Sunt romanii asa de superficiali - sa conteze doar Oscarurile? Scorsese nu poate fara DiCaprio mai mult? Astept sa vad ce picioare face saptamana viitoare. 

Sleepless 376k RON. Estimasem 340k, deci sunt fix acolo. 

Ce titluri vin in w-end? 

3 premiere pentru niste zile frumusele de primavara care vor mai taia din elanul de a merge in cinematograf. 

CHIPS 

Buddy cop action comedy remake - ar trebui inventat conceptul de CTD, Cinema Transmitted Disease, si remake-ul ar fi una din ele. Nu prea are cast care sa-l impinga la noi. Culoar pe comedy liber. Estimarea mea: 485k RON. 

Life

Thriller horror cu valente Alien. Am simtit un pic de promovare - pare fix ce e si nimic mai mult, asta cred ca ii va fi de ajutor. In general thriler-ul din zona sf s-a simtit bine in ultimii ani. Cast-ul ajuta cat de cat - Reynolds, Gyllenhaal. Estimarea mea: 700k RON. 

La fille inconnue 

Cel mai recent film al fratilor Dardenne, zona euro festival. Estimarea mea: 85k RON.
Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017

Le tout nouveau testament